به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، ابوالفضل نجارزاده رئیس شورای هماهنگی بانکها در این نشست با اشاره به عملکرد نظام بانکی در امر تامین مالی گفت: با توجه به نزدیکی زمان رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ و سهم ۹۰ درصدی بانک ها در تامین مالی کشور این جلسه مشترک برگزار شده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر بانک ها با مسائل، موضوعات و مشکلات مختلفی روبرو هستند و از طرفی با خواسته هایی از سوی بخش های مختلف جامعه و دولت روبرو هستند.
بر همین اساس نیاز است تا نشست هایی در راستای همفکری و بیان دغدغه های اعضای شورای هماهنگی بانک ها و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با رویکرد پیشبرد اهداف اقتصادی کشور مندرج در بودجه و اهداف برنامه هفتم توسعه ترتیب داده شود تا مسائل و مشکلات موجود با تعامل ایجاد شده بین طرفین برطرف شود.
در ادامه این مراسم علیرضا قیطاسی دبیر شورای هماهنگی بانکها گزارشی از عملکرد نظام بانکی در حوزه انجام به تکالیف قانونی در بخش تسهیلات تکلیفی و منابع در دسترس ارائه داد و در خصوص دغدغههای نظام بانکی و کمیسیون اقتصادی در راستای پیشبرد اهداف برنامه هفتم توسعه بحث و تبادل نظر شد.
ضرورت تعامل نظام بانکی و کمیسیون اقتصادی
در بخش دیگری از این نشست سید شمس الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تعامل و همکاری بین نظام بانکی و کمیسیون اقتصادی مجلس لازم است تا مشکلات دیده شود و بانک ها باید از ظرفیت کمیسیون استفاده کنند.
وی ادامه داد: در بودجه دولت به دنبال تسویه بدهی به بانکهاست و ما در کمیسیون اهتمام ویژه برای به ثمر نشستن افزایش سرمایه بانک ها داریم.
گفتنی است شورای هماهنگی بانک ها متشکل از ۱۴ بانک دولتی و نیمه دولتی است که در حدود ۷۰ درصد از عملیات بانکی کشور را اجرایی می کنند.