تیم ملی فوتبال ایران برای این دیدار طراحی همیشگی خود برای رسیدن به گل را داشت. امیر قلعهنویی بدون اینکه استراتژی تیمش را نسبت به بازی قبلی با کره شمالی تغییر دهد تصمیم گرفت سردار آزمون و مهدی طارمی را در خط حمله قرار دهد تا همراه با وینگرهای سرعتی بتوانند بیشترین فشار را روی دفاع فشرده و پرتعداد میزبان قرقیزستانی بیاورند.
همچنین تیم ملی قرقیزستان نیز برای زنده نگه داشتن کورسوهای خود برای صعود به رتبههای بالاتر در جدول گروه A انتخابی جام جهانی تصمیم به تکرار تاکتیک خود مبنی بر دفاع فشرده گرفت.
تیم ملی ایران از ابتدای مسابقه طبق انتظار توانست مالکیت تمام و کمال توپ و میدان را در اختیار بگیرد. شاگردان امیر قلعهنویی با استفاده از توان پاسکاری بازیکنان خط میانی خود توانستند بارها و بارها مدافعان قرقیز را مجبور به دفاع فشرده کنند.
ملیپوشان فوتبال ایران با دقت پاس بالای خود کمترین اجازه را برای طراحی ضد حمله به قرقیزها دادند تا توپ بیشتر در زمین میدان چرخش داشته باشد.
نخستین کرنر ایران توسط محمد کریمی کافی بود تا تیم ملی ایران روی ضربه سر سعید عزتاللهی و دفع ناقص توپ توسط دروازهبان قرقیز با ضربه آرام مهدی طارمی به گل اول برسد. طارمی که در هر لحظه از نیمه اول یک مدافع را سایه به سایه خود داشت توانست خیلی راحت او را از پیش رو برداشته و گل اول بازی را به ثمر برساند.
قرقیزها تمام انرژی خود را روی دریافت توپ توسط شوکوروف و ارسال او به کوجو مهاجم خطرناک خود گذاشته بودند، اما دفاع کاملاً مسلط ایران به هیچوجه اجازه خودنمایی به عناصر تهاجمی میزبان را نداد تا آنها نتوانند کار خاصی از پیش ببرند.
در اواسط نیمه نخست قرقیزها سعی داشتند با پاسهای کوتاه نبردهای یک به یک را از پیش رو بردارند و مانع از حمله همهجانبه ایران شوند. آنها در دقیقه ۳۳ صاحب کرنر شدند اما نتوانستند از آن به خوبی استفاده کنند تا همان توپ توسط پاس رو به جلو مهدی طارمی، به سردار آزمون برسد تا او هم با پاس در عمق خود صالح حردانی را در موقعیت تک به تک با مدافع حریف قرار دهد که بازیکن ایران به زیبایی توانست او را از پیش رو بردارد و گل دوم ایران را با شوت تماشایی خود به ثمر برساند.
کابوس نیمه دوم
قرقیزها در آغاز نیمه دوم تصمیم به ایجاد تغییر در ترکیب خود گرفتند تا با ورود آتابائف و آلمازبکوف بتوانند کوجو را بیشتر صاحب موقعیت کنند. اتفاقی که خیلی زود هم نتیجه داد تا غفلتهای متوالی
خط میانی و دفاع تیم ملی ایران باعث شود قرقیزها با تمام توان حمله کرده و بتوانند خلق موقعیت کنند.
کرنر قرقیزها را مدافعان ایران دو بار با ضربه سر دفع کردند که در نهایت توپ سرگردان روی هوا را جوئل کوجو با ضربه سر به گوشه دروازه بیرانوند زد تا گل اول میزبان در قیقه ۵۲ را به ثمر برساند.
اشتباه سعید عزت اللهی در دفع توپ باعث شد تا ضربه پنالتی به سود قرقیزستان گرفته شود و کوجو در دقیقه ۶۳ گل دوم تیمش را بر خلاف تشخیص بیرانوند در گرفتن توپ به تور دروازه ایران بچسباند.
تیم ملی ایران شبیه به دیدار کره شمالی نیمه دوم کاملاً متفاوتی داشت.
همین موضوع باعث شد تا قلعه نویی تصمیم به ایجاد تغییرات زیادی در ترکیب تیمش بگیرد تا با ورود چهار بازیکن از دقیقه ۶۳ بتواند بار دیگر به بازی برگردد. همین موضوع هم کمک کرد تا تیم ملی ایران با استفاده از قدرت سانتر از جناحین به گل سوم برسد.
تیم ملی ایران با پیروزی ۳ بر ۲ دیگر شبیه به دیدار با کره شمالی توانست قرقیزستان را در نهایت شکست دهد تا با ۱۶ امتیاز همچنان در صدر جدول گروه A مرحله سوم انتخابی جام جهانی قرار گرفته و یک گام دیگر به این رقابتها نزدیک شود.
عربستان به اندونزی باخت
در دور ششم از مرحله سوم رقابتهای انتخابی جام جهانی۲۰۲۶ فوتبال و از گروه A دو دیدار برگزار شد که در یکی از این بازیها تیم ملی فوتبال چین میزبان ژاپن بود و با نتیجه ۳ بر یک مغلوب شد. در این بازی، «کوکی اوگاوا» (۳۹ ،۵۴) و «کو ایتاکورا »(۶+۴۵) برای ژاپن گلزنی کردند و تک گل شاگردان برانکو ایوانکوویچ را «لین»(۴۸) به ثمر رساند.
در دیگر بازی هم اندونزی در حالی که میزبان عربستان سعودی بود موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر به برتری برسد. «فردینان» در دقایق ۳۲ و ۵۷ زننده گلهای تیم ملی اندونزی بود.
در این گروه، ژاپن با ۱۶ امتیاز صدرنشین است.