شناسهٔ خبر: 69831029 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نمازی: دولت، تشریح مشکل ناترازی‌ها را به کارشناسان و احزاب واگذار کند

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: در مورد ناترازی‌ها از جمله بنزین، ابراز نگرانی رئیس‌جمهور کافی است و باید مشکل ناترازی‌ها و راهکارها توسط کارشناسان و احزاب با مردم در میان گذاشته شود.

صاحب‌خبر -

علی‌محمد نمازی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اهمیت دیدار رئیس‌جمهور با احزاب، اظهار کرد: رئیس جمهور شخصا عضو هیچ تشکیلات سیاسی نیست، اما انتخاب او صحنه بروز و ظهور عملکرد حزبی بود و جبهه اصلاحات تمام قد از وی حمایت کرد. این اقدام می‌تواند سرآغاز خوبی برای کشور باشد تا به سمت کارکرد حزبی در انتخابات برویم و در نتیجه انتخابات رقابتی‌تر و با کیفیت‌تر شود و انتخاب مردم هم به باور آنها نزدیک‌تر شود.

وی ادامه داد: دیدار رئیس‌جمهور با احزاب اقدام پسندیده‌ای است و به تقویت کارکرد حزبی در اداره کشور کمک می‌کند. در یک نظام دموکراتیک، اداره کشور از طریق کارکرد حزبی انجام می شود و احزاب در انتخابات برنامه و کاندیدا ارائه می‌کنند و حزب پیروز هم مسئول اداره کشور و پاسخگوی عملکردش خواهد بود، اما در نظام‌های غیرحزبی، کسی مسئولیت شعارها و وعده‌ها را بر عهده نمی‌گیرد.

این فعال سیاسی درباره دیدار حزب کارگزاران سازندگی با پزشکیان، گفت: حزب پیش از این دیدار، موضوعات مهم کشور را آماده و سخنرانان و موضوعاتی که باید مطرح می‌شد را انتخاب کرده بود. همچنین برنامه حزب که برای انتخابات گذشته آماده شده بود و راهکارهای تحقق آن را به صورت مکتوب به رئیس‌جمهور ارائه داد.  فایده این دیدارها این است که احزاب فعال شده و فعالیت آنها هم کیفی شده و به سمت رصد مسائل کشور و ارائه راهکار می‌روند.

وی تاکید کرد: رئیس‌جمهور و کابینه هم بهتر، واقعی‌تر و عینی‌تر با مسائل کشور مواجه می‌شوند. سایر احزاب هم مانند کارگزاران برنامه‌های خود را به رئیس‌جمهور ارائه می‌کنند و وقتی هر حزب راهکارهای خود را ارائه کند، فرصت خوبی برای انتخاب بهترین راهکار برای دولت فراهم می‌شود، بنابراین بهتر است دیدار رئیس‌جمهور با احزاب در همین سال اول دولت برگزار شود.

نمازی همچنین با اشاره به اینکه احزاب دیدگاه‌ها و مطالبات مردم را به دولت منعکس می‌کنند، تصریح کرد: در این دیدارها، کابینه بهتر با مطالبات و خواسته‌های جامعه آشنا می‌شود و می‌تواند این مطالبات را اولویت‌بندی کرده و برای برآورده کردن آنها با سایر قوا و ارکان نظام هماهنگی کند. این دیدارها همچنین می تواند موجب تقویت امید مردم شود، زیرا جامعه به چنین اخبار و دیدارهایی اهمیت می‌دهد. از سوی دیگر این دیدارها این پیام را برای خارج از کشور دارد که در کشور ما همدلی و اتحاد وجود دارد و احزاب دنبال کمک به دولت هستند. تاکنون جبهه اصلاحات، موتلفه، جبهه پایداری و کارگزاران سازندگی با رئیس‌جمهور دیدار داشته‌ و برای کمک به دولت اعلام آمادگی کرده‌اند و این نشانه وجود همدلی در کشور است.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور در دیدار با حزب کارگزاران درباره ناترازی‌های کشور صحبت کرد. ناترازی یک تهدید جدی برای کشور ما است و احزاب باید برای حل این مشکل برنامه و راهکار داشته باشند و کنار دولت باشند و وقتی یک راهکار انتخاب شد، احزاب باید  در کنار دولت بوده و مردم را توجیه کنند. شخصا معتقدم در مورد ناترازی بنزین، ابراز نگرانی رئیس‌جمهور کافی است و باید ابعاد این ناترازی و راهکارها توسط کارشناسان و احزاب با مردم در میان گذاشته شود چون اگر فقط دولت در این زمینه صحبت کند، این شبهه ایجاد می‌شود که این صحبت‌ها بهانه‌ای برای گران کردن بنزین است. اعتقاد من این است که ابتدا باید قدرت خرید مردم تقویت شود و سپس قیمت‌ها واقعی و رقابتی شود تا هم تولید افزایش یابد و هم کیفیت تولید بهبود یافته و پدیده‌هایی مثل قاچاق و اسراف هم پایان یابد.

انتهای پیام