شناسهٔ خبر: 69825990 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

در راستای سیاست فشار حداکثری و شکست تلاش‌ها علیه حماس

آمریکا شش تن از رهبران حماس را تحریم کرد

نیویورک - ایرنا- وزارت خزانه داری آمریکا در پی شکست تلاش های واشنگتن و حملات رژیم اسرائیل علیه گروههای مقاومت فلسطینی به ویژه حماس، در راستای سیاست فشار حداکثری خود، شش تن از رهبران حماس را تحریم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی با طرح ادعاهای خود علیه حماس و در پی ناکامی واشنگتن و رژیم اسرائیل در عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در برابر گروههای مقاومت فلسطین به رهبری حماس، با نادیده گرفتن دهه ها جنایات و اقدامات تروریستی رژیم اشغالگر قدس، این جنبش را «تروریستی» خواند و  اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC)  روز سه شنبه شش مقام ارشد حماس از جمله نمایندگان این گروه در خارج از کشور، یکی از اعضای ارشد شاخه نظامی حماس، گردان های عزالدین القسام و همچنین افرادی  را که در حمایت از این گروه به دنبال جمع آوری کمک های مالی و قاچاق سلاح به غزه هستند, تحریم کرد.

بردلی تی اسمیت معاون سرپرست وزارت خزانه داری  در امور تروریسم و ​​اطلاعات مالی مدعی شد: «حماس همچنان به مقامات کلیدی تکیه می کند که ظاهراً نقش های مشروع و عمومی  دارند، اما فعالیت های تروریستی آنها را تسهیل می کنند، منافع آنها را تامین می کنند و انتقال پول و کالا به غزه را هماهنگ می کنند.»

این مقام وزارت خزانه داری آمریکا ادعا کرد: «وزارت خزانه داری آمریکا همچنان متعهد به ایجاد اختلال در تلاش های حماس برای تامین درآمد اضافی و محاکمه کسانی است که فعالیت های تروریستی این گروه را تسهیل می کنند.»

از زمان عملیات طوفان الاقصی، این نهمین بار است که آمریکا مستقیما حماس و حامیان آن را تحریم می کند.

به گزارش ایرنا، رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم اشغالگر اعتراف کرده است که با ورود به ماه چهاردهم جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسرای خود از نوار غزه برسد.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که از آغاز حملات اسرائیل به نوار غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، ۴۳ هزار و ۹۲۲ فلسطینی شهید و ۱۰۳ هزار و ۸۹۸ فلسطینی دیگر زخمی شدند.

مقامات سازمان ملل متحد درباره وضعیت منطقه از جمله نوار غزه بارها و بارها هشدار داده اند اما هر گونه تلاشی برای برقراری آتش بس در این منطقه به دلیل حمایت های آمریکا و متحدانش  از رژیم اسرائیل تاکنون ناکام مانده است . «تور ونسلند» هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل برای روند صلح خاورمیانه به تازگی به شورای امنیت سازمان ملل هشدار داد که وضعیت بشردوستانه در غزه با شروع زمستان فاجعه بار است.

او بار دیگر درخواست های آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد را تکرار کرد و خواستار آتش بس فوری و آزادی همه گروگان ها در غزه و همچنین تلاش دیپلماتیک مستمر و هماهنگ برای کاهش تنش ها در منطقه، از جمله آتش بس در غزه و نیز آتش بس در لبنان با اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ [شورای امنیت سازمان ملل] شد.