مراسم رونمایی از کتاب «فقیه عارف؛ سبک زندگی علامه عبدالله جوادی آملی» عصر امروز ۲۹ آبان ماه برگزار شد.
حجتالاسلام مرتضی واعظ جوادی سهشنبه ۲۹ آبان در مراسم رونمایی از کتاب فقیه عارف؛ سبک زندگی علامه عبدالله جوادی آملی گفت: ۸۰ جلد تفسیر تسنیم حاصل تمامی تفاسیر شیعه و اهل سنت است و میتوان گفت این تفسیر عصاره همه تفاسیر است. البته همانگونه که تفسیر تسنیم بعد از تفسیر المیزان درخشید، این تفسیر همچون خورشیدی در فضای معرفتی کشور میدرخشد.
واعظ جوادی ادامه داد: در گذشته شیعه به قرآن شناخته شده نبود ولی به برکت علامه طباطبایی، پرچم قرآن برافراشته شد و یکی از بزرگترین اتفاقات این است که تفسیر تسنیم ۴۰ سال طول کشید و قرار است این تفسیر در اسفند امسال به همراه ۴۰ جلد در تحقیق این تفسیر رونمایی شود.
واعظ جوادی گفت: مدار زندگی علامه بر اساس سه روایت است: یکی حدیث نبوی «طلب العلم فریضة علی کل مسلم» مبنی بر ضرورت علمآموزی؛ حدیث دیگر همان روایتی است که علم را به سه نوع آیه محکمه و سنت قائمه و فریضه عادله تقسیم میکند. علامه جوادی معتقد است منظور از آیه محکمه، علوم برهانی و عقلی مثل فلسفه و حکمت است؛ سنت قائمه همان ملکات راسخ و اخلاق محسوب میشود و فریضه عادله، احکامی است که بر اساس عدل وضع شده است. حدیث سوم که اساس زندگی علمی علامه است همان حدیث نبوی است که «العلماء ورثة الانبیاء»
مخبر: آیتالله جوادی آملی شخصیتی سهل و ممتنع دارد
محمد مخبر مشاور مقام معظم رهبری، از شخصیت آیتالله جوادی آملی به عنوان شخصیتی سهل و ممتنع یاد کرد و گفت: هنوز نقاط پنهانی بسیاری از شخصیت این فقیه عارف وجود دارد که حوزههای علمیه باید در این زمینه کار کنند و امروز با توجه به فناوریهای جدید نیاز به زحمت فراوانی نیست.
وی افزود: تجلیل از علما تضمین کننده این نظام است و آیت الله جوادی آملی همچون یک فانوس دریایی، راه را نشان میدهد. امروز نظام اسلامی توانسته تا تقابل با نظام سلطه را به دو هزار کیلومتر گسترش دهد.
مخبر از مردمداری علامه جوادی آملی سخن گفت و به پیروی از ولایت به عنوان یکی از مهمترین ویژگیهای این فقیه یاد کرد و گفت: شیعه در فضای مجازی بین المللی ضعیف است و باید از این فناوری استفاده شود و امیدوارم موسسه بین المللی وحیانی اسرا در این زمینه تلاش بیشتری داشته باشند.
دستیار رهبر انقلاب بیان کرد: امروز تمام قدرتهای دنیا با تمام تجهیزات خود مجهز شده و در یک باریکه ۳۶۰ کیلومتری و دو میلیون جمعیت نمیتوانند بر چند هزار رزمنده غالب شوند. روحیه علوی رزمندگان باعث چنین افتخاری شده است. قبل از انقلاب نیز میان انقلاب و تجهیزات رژیم پهلوی تناسبی وجود نداشت یا در ابتدای انقلاب که جنگ را تحمیل کردند نیز تناسبی نبود ولی نتیجه جنگ به خاطر روحیه مقاومت و شهادتطلبی مردم بود.
منبع: ایرنا