به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان ،سمیه پشندی مدیر جشنواره و مبادلات برنامههای معاونت امور استانهای سازمان صداوسیما در نشست خبری که در عمارت باغ زرشک اصفهان برگزار شد، گفت: برگزاری رویدادهایی نظیر جشنواره ملی رادیویی صدای شهر، نگاه و بینش شهروندان را به مسائل شهری متحول کرده و انتظار آنان را از دستگاههای مسئول بالا میبرد.
وی با بیان اینکه در دنیای دیجیتال امروز رادیو و رسانههای شنیداری همچنان میتواند تأثیر مثبتی نسبت به رسانههای دیداری داشته باشد، افزود: دومین جشنواره ملی رادیویی صدای شهر در سه بخش مردمی، حرفهای و دانش آموزی در چهار محور رعایت اخلاق و حقوق شهروندی، خدمات شهری، حمل و نقل عمومی و ترافیک و اطلاع رسانی برگزار میشود.
مدیر جشنواره و مبادلات برنامههای معاونت امور استانهای سازمان صداوسیما ادامه داد:بنا بر تصمیم شورای سیاستگذاری جسنواره با هدف رعایت اصل عدالتمحوری، دبیرخانه دریافت آثار در تهران است .
پشندی افزود: برگزاری جشنوارهها باید جریانسازی کند و ازاینرو در جشنواره رادیویی که در دستور کار است، دغدغههای حوزه شهرداری و مردم موردتوجه است.
مدیرکل صداوسیمای استان اصفهان هم در این نشست گفت : مدیریت شهری اگر توسعه فرهنگی را همپای توسعه شهری در نظر گیرد، شاهد آسیبهای کمتری در بافت شهری خواهیم بود.
یوسف افشارینیا، با بیان اینکه انتقال احساس از مسیر کلام میگذرد، افزود: رادیو، رسانهای است که با بهرهگیری از کلام، موسیقی، عاطفه و احساس بر دلها حکومت میکند و در عصر فناوریهای دیجیتال هنری و تصویری، رادیو همچنان پویا و تأثیرگذار جایگاه خود را حفظ کرده است.
وی تاکید کرد: حضور ۲۷ استان کشور در نخستین دوره جشنواره ملی رادیویی صدای شهر، ما را برای برگزاری دومین دوره این جشنواره مصمم کرد و امسال بخش دانشآموزی به این جشنواره اضافه شده ضمن اینکه رویکرد جدید جشنواره امسال این است که رادیوهای ملی و شبکههای ملی برنامهسازان مشارکت بیشتر داشته باشند.
گفتنی است قالبهای بخش حرفهای جشنواره نمایش طنز، نمایش بلند، مینی فیچر و psa، بخش مردمی و دانشآموزی پادکست و عکاسی است.
مهلت ارسال آثار تا سیام آذر ماه است و علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره ملی رادیویی به پایگاه اینترنتی festival.iriborg.ir مراجعه کنند.
اختتامیه این جشنواره دی ماه سال جاری و همزمان با سالروز آغاز به کار رادیو اصفهان برگزار خواهد شد.
در نخستین دوره این جشنواره ۳۶۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد که ۱۸۵، اثر مردمی بود. امسال دومین جشنواره رادیویی صدای شهر در عرصه ملی قویتر انجام خواهد شد و برای این دوره از جشنواره حدود ۱۲۰ میلیون تومان بودجه پیشبینی شده است.