شناسهٔ خبر: 69823727 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

امام جمعه اردکان :

نتیجه بدست آوردن علم حقیقی عبودیت و تواضع می‌باشد

حوزه/ حجت السلام و المسلمین شاکر عبودیت و بندگی در مسیر خدا و تواضع را نتیجه و ثمره علم حقیقی دانست و گفت: عالمی که تواضع ندارد، علم واقعی را کسب نکرده و نتیجه علمش فقط در داشتن مدرک خلاصه می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، نشست اخلاق با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل شاکر، امام جمعه اردکان در جمع اساتید مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اردکان برگزار شد.

حجت السلام و المسلمین شاکر با اشاره به در خطر بودن تمامی اقشار در وسوسه شیاطین گفت: انسان‌های متدین نیز مانند سایر انسان‌ها در خطر لغزش از سوی شیطان هستند، چنان که امام صادق (علیه السلام ) فرمودند : «آفَةُ الدِّینِ : الحَسدُ و العُجْبُ و الفَخْرُ» بنابراین ضمانت عاقبت بخیری برای کسی صادر نشده است و انسان دیندار باید از ایمان و باور خود تا آخر عمر محافظت کند.

وی با اشاره به اینکه حسد سرآمد بلاهای بشر است و شیطان توانسته با آن انسان های بزرگ را فریب دهد، بیان کرد: حسد سبب لغزش یکی از فرزندان حضرت آدم (علیه السلام) شد و از سویی عُجب که سبب انحراف خود شیطان شد.

حجت السلام و المسلمین شاکر افزود: یکی از راههای رهایی از رذایل اخلاقی کسب علم حقیقی می‌باشد و علم واقعی صرف درس خواندن نیست بلکه شامل عملیاتی کردن علوم دینی است و از برکات آن رهایی از حسد، عُجب و فخر خواهد بود.

وی با بیان اینکه عبودیت و بندگی در مسیر خدا و تواضع، نتیجه و ثمره علم حقیقی است، تصریح کرد: عالمی که هنوز دچار عُجب است و تواضع ندارد، آشکار است که علم واقعی را کسب نکرده و نتیجه علمش فقط در داشتن مدرک خلاصه می‌شود.

امام جمعه اردکان اظهار کرد: فرد عالم با خواندن درس، حکمت دستورات الهی را درک می‌کند و تسلیم امر خدا است، درحالیکه مردم عادی نسبت به برخی احکام الهی بینش کافی نداشته و دنبال چرایی آن هستند .

وی در پایان خاطر نشان کرد: انبیاء و اولیای الهی اگرچه همواره تسلیم محض خدا بودند؛ اما همواره عاقبت بخیری را از خداوند می‌خواستند، همان‌طور که در آیات قرآن بدان اشاره شده است:« یَـأَیُّهَا ٱلَّذِینَ ءَامَنُواْ ٱتَّقُواْ ٱللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِۦ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنتُم مُّسلِمُونَ؛ ای کسانی که ایمان آورده اید، از خدا، آن گونه که شایسته پروای از اوست پروا کنید، [بر آن باشید که] جز مسلمان نمیرید.»