شناسهٔ خبر: 69822458 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

تظاهر به صلح‌طلبی از سوی صدام برای جلوگیری از سقوط

کمال خرازی، مدیر خبرگزاری جمهوری اسلامی و سرپرست ستاد تبلیغات جنگ که برای شرکت در سومین اجلاس مجمع عمومی خبرگزاری‌های کشور‌های غیر متعهد به تونس سفرکرده است، در بازگشت، در شهر رم، در یک نشست مطبوعاتی شرکت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، کمال خرازی، مدیر خبرگزاری جمهوری اسلامی و سرپرست ستاد تبلیغات جنگ که برای شرکت در سومین اجلاس مجمع عمومی خبرگزاری‌های کشور‌های غیر متعهد به تونس سفرکرده است، در بازگشت، در شهر رم، در یک نشست مطبوعاتی شرکت کرد.

وی با اشاره به دستاورد‌های جدید نیرو‌های ایران در جبهه‌ها و آزادسازی بخش‌های دیگری از خاک کشور، با بازگو کردن مراحل مختلف ۲۶ ماهه جنگ و لزوم تنبیه متجاوز گفت: با وارد شدن به مرحله جدید جنگ و کشاندن جنگ به خاک عراق، ایران برای تحقق شرایطی که عراق حاضر به پذیرش آنها نیست و برای تنبیه متجاوز، خط‌مشی جدیدی را انتخاب کرده است.

جنگ تحمیلی فرصتی بود که رزمندگان اسلام برای انسجام ارتش و سپاه از آن سود جستند و توانایی خود را به حد بالای کنونی رساندند.

وی ضمن اشاره به پیشرفت‌های صنایع نظامی ایران در طول جنگ، به آمادگی کامل ملت مسلمان ایران برای ادامه جنگ و حضور در جبهه‌ها اشاره کرد و افزود: برای تهیه وسایل و تجهیزات نبرد با دشمن، مشکلی نداریم، چون بخش اعظم جنگ‌افزار‌های لازم را از دشمن به غنیمت گرفته و می‌گیریم.

سرپرست ستاد تبلیغات جنگ، سفر هیئت‌های میانجیگری را منتفی خواند و گفت: ناچاریم به دلیل ناتوانی سازمان‌های بین‌المللی و پذیرفته نشدن خواسته‌های به‌حق ما از سوی رژیم مزدور بغداد، برای تنبیه متجاوز رأساً اقدام کنیم و اینک چند صد کیلومتر از خاک عراق را در اختیار داریم و در صورت خیره‌سری بیشتر هیئت حاکمه بغداد، پیشروی نیرو‌های اسلام در خاک عراق ادامه خواهد یافت.

کمال خرازی با اشاره به اقدامات عراق در زیر پاگذاشتن اصول بین‌المللی، ازجمله لغو یک‌جانبه قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر گفت: حاکمان بغداد در صورت وجود هرگونه بهانه‌ای درباره موضوعات مرزی، می‌توانستند به‌جای تجاوز به خاک ایران، به‌قرار داد الجزایر روی‌آورند و خواسته‌هایشان را بدون جنگ پیگیری کنند، اما آنها از سوی آمریکا و مرتجعان عرب مأمور بودند که انقلاب اسلامی را در هم بشکنند.

اینک باگذشت ۲۶ ماه از آغاز جنگ و تغییر کامل اوضاع جبهه‌ها به سود ایران، بغداد برای جلوگیری از سقوط، تظاهر به صلح‌طلبی می‌کند، اما ما معتقدیم به دلیل آغاز جنگ از سوی عراق و تجاوز به ایران در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹، حکومت بغداد باید به‌عنوان متجاوز، علاوه بر پرداخت غرامت جنگ، تنبیه شود و مسلمانان عراقی رانده‌شده به ایران به کشورشان بازگردند.

وی با تأکید بر ویران شدن ۷ شهر مرزی ایران و وارد آمدن خسارات و ضایعات غیرنظامی بسیار به بخش‌های مرزی ایران، افزود: آبادان و ده‌ها شهر دیگر، هر روز هدف حملات توپخانه‌های عراق قرار می‌گیرند و در این اقدامات کاملاً غیرنظامی، غیرانسانی و برخلاف موازین نظامی و بین‌المللی، روزانه چندین شهروند ما به شهادت می‌رسند.

وی در خاتمه از خبرنگاران خواست تا به سفر به ایران و بازدید از جبهه‌های جنگ، با واقعیت موجود در ایران و جبهه‌ها بیشتر آشنا شوند.

منبع:

لطف‌الله زادگان، علیرضا، روزشمار جنگ ایران و عراق: عملیات محرم (کتاب بیست و دوم)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران ۱۳۹۳، صص ۵۰۲، ۵۰۳، ۵۰۴

انتهای پیام/ 112