شناسهٔ خبر: 69821320 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

فیلم/ خبرنگار المیادین: سکوت جامعه جهانی موجب افزایش حملات اسرائیل به خبرنگاران شده است

فاطمه فتونی، خبرنگار المیادین گفت: ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که جنایات صهیونیست‌ها در حق خبرنگاران را فقط در کلام محکوم نکند، بلکه اقدام عملی برای توقف این جنایات انجام دهد؛ چون سکوت جامعه جهانی موجب افزایش جنایات صهیونیست‌ها علیه خبرنگاران شده است.

صاحب‌خبر -

«فاطمه فتونی» خبرنگار میدانی شبکه خبری االمیادین در گفت‌وگو با دفاع‌پرس در رابطه با ترور خبرنگاران جبهه مقاومت از سوی صهیونیست‌ها با بیان اینکه حملات اسرائیلی‌ها هرگز ما را از انجام وظیفه ذاتی باز نمی‌دارد، اظهار داشت: من امروز در تهران هستم تا به جهان اعلام کنم که ما خبرنگاران و روزنامه‌نگاران در حال انتقال حقائق جنگ غزه و لبنان از سوی صهیونیست‌ها مورد حمله قرار می‌گیریم. 

<div id="video-display-embed-code_2694745" ><script type="text/JavaScript" src="https://defapress.ir/fa/news/play/embed/706719/2694745?width=400&height=300"></script></div>