شناسهٔ خبر: 69820536 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

محموله قاچاق لوازم آشپزخانه در هندیجان توقیف شد

اهواز- ایرنا- فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: یک محموله لوازم آشپزخانه به ارزش ۸۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال در هندیجان توقیف شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار سید محمود میرفیضی روز سه شنبه ضمن تاکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموران کلانتری ۱۱ هندیجان حین ایجاد تور ایست و بازرسی، یک دستگاه کامیون مسقف باری حامل کالای قاچاق را شناسایی و با علائم هشدار دهنده متوقف کردند.

وی تصریح کرد: در بازرسی از بار خودروی توقیفی پنج هزار و ۲۶۳ قلم لوازم آشپزخانه فاقد هرگونه مجوز گمرکی کشف شد.

فرمانده انتظامی استان خوزستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را بالغ بر ۸۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال برآورد کردند تصریح کرد: در این رابطه یک متهم دستگیر و ضمن تشکیل پرونده مقدماتی به اداره تعزیرات حکومتی تحویل داده شد.