شناسهٔ خبر: 69818984 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

دستیابی به رشد پایدار با بهره‌گیری از استانداردهای بین‌المللی در ساخت قطعات تراکتور

تبریز - ایرنا - مدیر عامل شرکت مهندسی ساخت و تامین قطعات تراکتورسازی ایران با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از استانداردهای بین‌المللی در ساخت قطعات تراکتور گفت: استفاده از استانداردهای بین‌المللی در ساخت قطعات صنعت تراکتور، موجب ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و مزیت رقابتی در بازارهای جهانی و دستیابی به رشد و توسعه پایدار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی این شرکت، محمود قلیزاده افزود: شرکت‌هایی در فرایند ممیزی موفق می شوند که بتوانند فرایندهای خود را در انطباق با الزامات استانداردها تدوین و اجرا کنند و برای پایداری آن برنامه‌ریزی کنند.

وی با اشاره به ضرورت تدوین نقشه راه هدفمند در راستای پیشبرد اهداف و چشم‌انداز تعیین شده گفت: موفقیت در گرو توجه به رشد پایدار در تمام ابعاد این صنعت است.

مدیر عامل شرکت مهندسی ساخت و تامین قطعات تراکتورسازی ایران اظهار کرد: این شرکت به عنوان بزرگترین شرکت تامین‌کننده قطعات و مجموعه‌های مربوط به صنعت تولید ماشین‌آلات کشاورزی در ایران، گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد ایزو ۹۰۰۱ و ۲۰۱۵ را اخذ کرده و مصمم است این استاندارد را به زنجیره تامین گروه صنعتی تراکتورسازی ایران تعمیم داده و آن را گسترش دهد.

وی با بیان این که استاندارد ایزو یک راهنمای جامع و دستورالعمل لازم الاجرا است، گفت: این استاندارد در حوزه مدیریت کیفیت تولید و خدمات، مهمترین استاندارد شناخته شده در عرصه بین‌المللی برای اجرای سیستم مدیریت کیفیت QMS است.

قلیزاده ادامه داد: با بهره‌گیری از استانداردهای بین‌المللی در فرآیندهای جاری، خدمت‌رسانی بهتر و موثرتری به ذینفعان ارائه می شود.

مدیر عامل شرکت مهندسی ساخت و تامین قطعات تراکتورسازی ایران افزود: ارائه خدمات با کیفیت مبتنی بر الزامات استاندارد همواره سرلوحه اقدامات این شرکت خواهد بود تا با رشد و توسعه روزافزون به چشم انداز تعیین شده این شرکت دست یابیم.

گروه صنعتی تراکتورسازی با ۱۲ شرکت اقماری در داخل و خارج از کشور، علاوه بر تأمین بیش از ۹۰ درصد نیاز داخلی به انواع تراکتور باعرضه ۲۸ نوع از این نوع خودروی کشاورزی به مصرف‌کنندگان، با تولیدات متنوع از جمله تولید انواع کامیونت، انواع ادوات کشاورزی، انواع ماشین‌آلات عمرانی و صنعتی، انواع قطعات ریخته‌گری، انواع موتورهای دیزلی و گازسوز از ۲۷ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور، قادر به تأمین نیاز بخش کشاورزی، خودرویی، صنعتی و خانگی به نیروی محرکه است که این تولیدات از ۳ سال قبل و با راهبُرد خروج از تک‌محصولی و تنوع‌بخشی تولیدات با استفاده از کسب کارهای نوین را در برنامه کاری این مجموعه قرار گرفت و تولید محصولاتی نظیر کامیونت ۶ تنی در همین راستا هست.