شناسهٔ خبر: 69817709 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: کمیته ملی المپیک | لینک خبر

به میزبانی فدراسیون کشتی ؛ چهل و سومین نشت هیات اجرایی کمیته ملی المپیک برگزار شد | کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران

صاحب‌خبر -
چهل و سومین نشست هیات اجرایی با حضور اعضا و در محل فدراسیون کشتی صبح امروز برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک  ، سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک پس از پایان نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک که به میزبانی فدراسیون کشتی برگزار شده بود، اظهار داشت: اعضای هیئت اجرایی امروز با هدف قدردانی از تلاش‌های خوب کشتی و زیرساخت‌هایی است که با تلاش‌های دولتی و غیر دولتی و علیرضا دبیر برای ورزشکاران و کشتی‌گیران و همه عزیزان در این رشته فراهم شد، در این فدراسیون برگزار گردید .  کشتی رشته اول است و هر دوره مدال می‌گیریم؛
وی ادامه داد: جلسه آتی هیات اجرایی در فدراسیون تکواندو و سپس در فدراسیون وزنه‌برداری برگزار خواهد شد. در نظر داریم برای بازی‌های آسیایی ناگویا  به صورت چرخشی به فدراسیون‌ها برویم وبرای این مهم  از بهترین‌ها شروع کردیم.
دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: ناشنوایان برای شرکت در بازی‌های آسیایی عازم مالزی هستند. این بخش هر چند عضو المپیک نیست، اما به جهت حمایت از ورزشکاران به عنوان عضو غیر رسمی قرار شد حمایتی خارج از بودجه از آنها انجام شود.
هاشمی همچنین گفت: به فدراسیون کشتی و تکواندو خارج از بودجه قرار شد کمک مضاعف شود تا انگیزه آنها به واسطه عملکرد در المپیک بیشتر شود.
وی در خصوص مبلغ این بودجه گفت: اجازه دهید عدد عنوان نکنم؛ فقط اینکه ما ارزش کار آنها را می‌دانیم. کل بودجه ما برای کشتی۴۰-۵۰  میلیارد در سال است ولی بودجه آنها به مرز ۵۰۰ میلیارد تومان نزدیک شده و نشان می‌دهد که خودشان کار می‌کنند.
سخنگوی کمیته ملی المپیک در خصوص بازیهای آسایی زمستانی هاربین اظهار داشت : با کگاروانی 35 نفره عازم بازی‌های زمستانی  هاربین در اسفند ماه خواهیم شد .ورزشکاران ما دردو رشته اسکی و کوهنوردی و صحرانوردی به رقابت می پردازند . اگرچه پیش بینی کسب مدال های چندانی نداریم ولی با آمادگی کاممل عازم این رویداد آسیایی می شویم . به همین منظور اردوهایی  آمادگی و بودجه مورد نیاز را پیش‌بینی کردیم.
دبیرکل کمیته ملی المپیک در خصوص اینکه وزیر ورزش عنوان کرده باید در بازی‌های آسیایی ناگویا چهارم یا پنجم شویم و این موضوع چقدر منطقی است؟ عنوان کرد: این فرمایش وزیر را حتماً در یک شرایط مناسب، خودش پاسخگو خواهد بود. توقعاتی که وزیر به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران دارد، درست است، اما رسیدن به آن ابزارهایی می‌خواهد. ما در آن جلسه هیئت اجرایی با حضور وزیر ورزش این گزارش را ارائه کردیم و گفتیم اگر کشوری بخواهد در رتبه چهارم و پنجم قرار بگیرد، باید چند مدال بدست بیاورد. اگر بخواهیم چهارم شویم، باید چند دوره اخیر بازی‌ها را مرور کنیم. قزاقستان در 2014 اینچئون با 28 طلا، ایران در 2010 گوانگژو با 20 طلا، اندونزی در 2018 در جاکارتا با 31 طلا و هند در 2022 هانگژو هند با 28 طلا به مقام چهارم رسیدند. با این شرایط برای چهارم شدن به طور متوسط یک کشور 27 تا 29 طلا می‌خواهد. قزاقستان با 18 طلا در گوانگژو، ایران با 21 طلا در اینچئون و ازبکستان در 2018 جاکارتا و 2022 هانگژو با 21 و 22 طلا پنجم شدند. برای پنجمی هم 21 تا 22 طلا لازم است. انتظارات دولت برای پنجم شدن یعنی زیر 20 طلا نباید بگیرم و برای چهارم شدم نیازمند  27 تا 30 مدال هستیم.  ما وظیفه کارشناسی داریم. در واقع ما هماهنگ کننده 25 رشته هستیم که به بازی‌ها اعزام شوند. تبدیل شدن نقره به طلا سخت است، چون ازبکستان و هند بیشتر از ما تلاش می‌کنند. ما شرایط را بر اساس آمار چند دوره اخیر تفسیر کردیم، اما برداشت اشتباه از آن انجام شد.