شناسهٔ خبر: 69817414 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ایجاد نخستین مرکز هوش مصنوعی بسیج کشور در بجنورد

معاون هماهنگ کننده سپاه جوادالائمه استان گفت: اولین مرکز هوش مصنوعی بسیج در کشور با حضور نخبگان این حوزه، در خراسان شمالی تشکیل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی، سرهنگ حاتمی در گفتگوی ویژه خبری شبکه اترک گفت: مجموعه بسیج شامل ۱۹ سازمان قشری است که از جوانان نخبه برای پیشرفت استفاده می‌کنند، در بخش علمی بسیج، سه مرکز علمی راه‌اندازی شده‌اند، مرکز هوش مصنوعی، علوم انسانی و سایر مراکز علمی. استان خراسان شمالی، با راه‌اندازی مرکز هوش مصنوعی که حتی در استان‌های دیگر هم وجود ندارد، توانسته است در زمینه‌های مختلف فعالیت کند و در آینده به استان کمک کند.
وی افزود: رویداد‌های تانا برای حمایت از نخبگان استان است و هر فردی که توانمندی در زمینه‌های مورد تأیید دارد، می‌تواند از کمک‌های سپاه استفاده کند.
رویداد تولید محتوای بسیج از دیگر فعالیت‌های بسیج است که فرصت رشد و رقابت را فراهم می‌کند. تا این لحظه، ۴۰۰ نفر برای حضور در این رویداد ثبت‌نام کرده‌اند. استعداد‌های زیادی در استان وجود دارد و این استعداد‌ها باید از بالقوه بودن خارج شوند. نگاه مدیران به استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند به توسعه استان و ایجاد اشتغال کمک کند و الگویی برای دیگر استان‌ها باشد.

<div id="video-display-embed-code_11732637"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4385366/11732637?width=600&height=350"></script></div>