شناسهٔ خبر: 69817025 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

زنان مجاهد در عرصه‌های مختلف هر یکپایه‌ای محکم برای نظام بود... -

اقتصاد ایران: همدان _مشاور امور بانوان فرمانداری ویژه شهرستان ملایر گفت:زنان پیشرو و مجاهدی به عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی گام نهادند که هر یک به نوعی ستون و پایه‌ای محکم برای نظام و جنگ بودند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز نشست تبینی با عنوان بانوان مقاومت از مرضیه صدر اسلام تا مرضیه انقلاب در ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه (س) باحضور بانوان شاغل در ادارات شهرستان، کتابداران کتابخانه علامه مجلسی، خادمیاران رضوی در شهرستان برگزار شد
مریم نگاهداری در این نشست با بیان فضائل حضرت زهرا (س) نسبت به دیگر بانوان از حضرت فاطمه (س) به عنوان الگویی کامل و جامع برای همه عصرها و نسل‌ها در ارکان مختلف شخصی، اجتماعی و سیاسی نام برد و اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) بهترین الگو برای زنان صالح در اعمال و رفتار آنها است.

مشاور امور بانوان فرمانداری ویژه شهرستان ملایر با بیان اینکه فضائل، تقوا، تربیت، حجاب و همه امور زندگی حضرت زهرا (س) در عرصه‌های مختلف عبادی، تربیتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و… الگویی برای زنان است گفت: علاوه بر مطرح نمودن مباحثی در خصوص رفتارهای عملی حضرت در تمام جوانب زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی به رفتارهای سیاسی حضرت زهرا (س) با محوریت خطبه فدک با بینش عمیق نسبت به شناخت مخاطبان، ویژگی‌ها مسائل مطروحه مورد نیاز ایشان پرداخت.

نگاهداری کنش‌های عقلانی حضرت زهرا (س) را مبتنی بر اساس آگاهی‏‌ها، باورها و ارزش‌های ‏توحیدی دانسته و ییان داشت؛ اگر مبارزات مستمر بانوی ولایت مدار نبود، امروز شیعه دارای ایدئولوژی مقاومت و مبارزه نبود و سر تسلیم در مقابل هر ظلمی فرود می‏‌آورد.اما حضرت زهرا (س) به‏‌عنوان بنیانگذار مکتب «مبارزه و مقاومت» در میان شیعیه، راه روشنی برای عموم شیعیان ‏ترسیم نمود. از سوی دیگر، با ترسیم الگوی «مشارکت سیاسی» برای زنان، به آن‌ها می‏‌آموزند که یک زن مسلمان با آگاهی و اعتقاد و ایمان، می‌تواند در سرنوشت خود و جامعه خویش سهیم باشد و اسلام هیچ‏گاه برای حضور او در صحنه سیاست محدودیتی قائل نمی‏‌شود، مگر حجاب و پای‏بندی به ارزش‌های توحیدی.

وی افزود: حضرت زهرا (س) الگو و نمونه والای مقاومت بودند و فرزندانی در دامان خود پرورش دادند که پیشرو مقاومت و مبارزه در جبهه‌های مختلف جنگ با دشمنان بودند.

نگاهداری تصریح کرد: علاوه بر این بر این حضرت فاطمه زهرا (س) چراغ راه دیگر زنان انقلابی، مجاهد در تمام اعصار تا به عصر حاضر شد و پویندگان راه فاطمه (س) در دهه‌های پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی، زنان پیشرو و مجاهدی به عرصه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی گام نهادند که هر یک به نوعی ستون و پایه‌ای محکم برای نظام و جنگ بودند.

وی به نمونه این بانوان اشاره کرد و گفت: کاv جمله آنها می‌توان به بانو مرضیه حدید چی (بانودباغ) اشاره کردکه عمری در راه آرمان‌های انقلابی و اسلامی صرف کرد و سال‌های زیادی تحت شکنجه و در زندان‌های رژیم شاهنشاهی بود و با کلام و نطق و خطابه خود نقش بسزایی در نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) داشت.
این مسول یادآور شد: خانم مرضیه دباغ یکی از این بانوان مبارز جبهه مقاومت انقلابی بود که در عرصه مبارزه با رژیم شاهنشاهی و همراهی با حضرت امام خمینی (ره) رهبری انقلاب اسلامی ایران و همچنین ۸ سال دفاع مقدس، دوران نمایندگی مجلس شورای اسلامی خوش درخشیدند.
وی اضافه کرد: امروز زنان و دختران ما نیز چونان دباغ‌ها به تاسی و عنایت از پیشرو مقاومت حضرت زهرا (س) در پیشبرد اهداف جبهه مقاومت و دفاع از مظلوم و ستیز با ظالم در عرصه‌های متفاوت خصوصاً فضای مجازی و رسانه‌ای تلاش کرده و قدم برمی‌دارند.

در ادامه کتاب‌های خاطر نازک گل، اخلاق فاطمه در خانواده و جامعه، جلوه نور و خاطرات مرضیه حدیدچی توسط خانمها احمدوند، بختیاری و نگاهداری در جلسه به حاضران معرفی شد.

برچسب‌ها: