شناسهٔ خبر: 69815811 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ضرورت همکاری فعالان صنف پذیرایی در ارتقاء بهداشت و ایمنی مواد غذایی

کارشناس مسئول بهداشت محیط کیش، گفت: همکاری فعالان صنف پذیرایی در ارتقاء بهداشت و ایمنی مواد غذایی ضرورت دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، کارشناس مسئول بهداشت محیط کیش در جلسه هماهنگی ارتقاء بهداشت و ساماندهی صنف پذیرایی در کیش، بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی و ساماندهی این صنف تاکید کرد.

خلیل علیرضایی نژاد، بر لزوم نظافت محیط کار، استفاده از مواد اولیه باکیفیت، رعایت بهداشت فردی کارکنان و نگهداری صحیح مواد غذایی تاکید کرد و افزود: آموزش روش‌های مبارزه با پشه آئدس، تخلیه آب‌های راکد، استفاده از پشه بند و مواد دفع حشرات، پاکسازی محیط اطراف رستوران‌ها و کبابی‌ها، جمع‌آوری زباله‌ها، بررسی مجوز‌های بهداشتی واحد‌های صنفی و الزام آنها به رعایت استاندارد‌های بهداشتی و نظارت مستمر بر فعالیت واحد‌های صنفی دستگاه‌های نظارتی از مهمترین نکات برای افزایش بهداشت صنف پذیرایی است.

در این جلسه‌، راهکارهای مقابله با پشه آئدس و بهسازی محیط به نمایندگان جامعه پذیرایی و کبابی‌ها ارائه و بر لزوم همکاری فعالان این صنف برای حفظ سلامت شهروندان و گردشگران تاکید شد.