به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، در سالهای اخیر با افزایش گرایش به گردشگری پایدار و همچنین تمایل به داشتن سفرهایی ارزانتر، واژه اقامتگاه بومگردی در صنعت گردشگری بهکرات شنیده میشود. ما به طور معمول اقامتگاههای بومگردی را بهعنوان خانههایی میشناسیم که در مناطق نسبتا" بکر و طبیعی باشند، اقامت خود را در آنجا مانند مردم بومی منطقه سپری کنیم و در نهایت نیز هزینه کمتری نسبت به اقامت در هتل پرداخت کنیم. این همان چیزی است که اکثر گردشگران در مورد اقامتگاههای بومگردی انتظار یا تصور دارند.
اقامتگاه بومگردی به خانهای در منطقهای طبیعی گفته میشود که بر اساس ضوابط مشخص محیطزیستی ساخته شده و بر اساس ضوابط محیطزیستی و گردشگری پایدار، اداره میشود و به مهمانان خدمترسانی میکند.
مجتمع بومگردی پریدار در آمل، یکی از مکانهایی است که همه ساله پذیرای مسافران و گردشگران زیادی است. این مجتمع در فاصله ۱۵ دقیقهای تا شهر واقع شده، اما زندگی در آنجا شما را به عمق زندگی روستایی میبرد.
این مجتمع بومگردی را آقای پریدار ۷ سال پیش در یک زمین ۲۵۰۰ متری بنا کرده و همه خانواده اش از پسر و دختر و همسر و عروسش تا برادرانش در آنجا کار میکنند.
اما چیزی که این مجتمع بومگردی را شاخص میکند دو اتفاق است: یکی پرورش اسب و استفاده درست آن در بومگردی و دیگری پرورش گونههای جنگلی کمیاب جنگلهای هیرکانی در زمینی به وسعت ۴ هزار متر و کاشتن این نهالها در جنگل است.
حامد گلی و گزارشی از این مجتمع بومگردی: