به گزارش ایلنا، سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و هشتاد و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به قطع برق و مشکلات آن برای شهروندان، اظهار کرد: بخشی از این موضوع مدیریت برای مصرف بهینه است که به مشارکت مردم نیز نیاز دارد.
وی با بیان اینکه ما با مشکلاتی به دنبال قطعی برق در سطح شهر مواجه ایم، یادآور شد: ما با مسئولان شرکت توزیع نیروی برق مشکلات قطعی برق را در میان گذاشتیم اما هنوز مشکلات پابرجاست.
تشکری هاشمی با بیان اینکه سهم روشنایی برق معابر ۱.۵ درصد است، تصریح کرد: وقتی برق قطع میشود، برای کاهش ۱.۵ درصدی مصرف برق است. سوال این است که این درصد چه میزان تأثیر در مدیریت مصرف برق دارد؟
وی با اعلام اینکه با قطعی برق شاهد تصادفات به ویژه تصادف عابرین پیاده هستیم، اظهار کرد: امکان وقوع بزهکاری نیز با قطعی برق ایجاد خواهد شد. نقش روشنایی معابر در کاهش تصادفات در تحقیقات مورد توجه قرار گرفته و نشان میدهد که تصادفات در معابر روشن تا ۲۸ درصد کاهش یافته است.
تشکری هاشمی با تأکید بر اینکه سلامتی مردم با قطعی برق معابر در خطر است، گفت: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اعلام کرده بود که این موضوع به دلیل کج سلیقگی همکاران است که بازهم شاهد آن هستیم.
وی به خاموشی چراغهای راهنمایی و رانندگی نیز اشاره کرد و افزود: چند نیروی پلیس باید در تقاطعها حضور داشته باشند که ترافیک را کنترل کنند. چراغها بر اساس برنامه چهارم باید به سیستم برق اضطراری متصل شوند و ۸۰۵ تقاطع برای این موضوع در نظر گرفته شد که هر سال سهمیه آن مشخص شده و برای سال اول باید ۴۲ تقاطع، سال ۱۴۰۱ تعداد ۹۲ تقاطع، سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۵۰ تقاطع و امسال ۶۵۰ و سال آینده ۸۰۵ تقاطع در نظر گرفته شده اما هنوز حتی یک تقاطع هم به این سیستم متصل نشده است.
به گزارش سایت شهر، رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: چرا نباید از انرژی خورشیدی استفاده شود؟ چراغهای چشمک زن به انرژی خورشیدی مجهز هستند و مشکلی ندارند و چراغهای راهنمایی و رانندگی را نیز میتوان به این انرژی متصل کرد و به تبع آن مصرف برق را کاهش داد.