مرحله فینال بخش آوایی چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از دوازدهم آذرماه به میزبانی شهر تبریز آغاز میشود و تا روزهای پایانی همین ماه ادامه دارد.
ایکنا به منظور آشنایی بیشتر مخاطبان با قاریان و حافظان قرآن کریم (رشته حفظ کل) راهیافته به فینال این مسابقات که مهمترین رویداد و محل اجتماع برترین نخبههای قرآنی کشور است به معرفی کوتاهی از این نخبگان میپردازد. این معرفی بر اساس نحوه انتشار اسامی از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه صورت گرفته است.
نرگس خوشبختخوراسگانی، نماینده استان اصفهان در چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در رشته حفظ کل است. او ۱۵ اردیبهشتماه ۶۸ در اصفهان به دنیا آمد و تمام سالهای کودکی، نوجوانی و جوانی را در کنار گنبدهای فیروزهای نصف جهان و تماشای هر روزه زایندهرود بالیده است.
نرگس خوشبخت اگرچه مدرک کارشناسی مهندسی کشاورزی گرایش آب از دانشگاه صنعتی اصفهان را دارد، اما بعد از مدتی به رشته علوم قرآن و حدیث گرایش پیدا کرد و تحصیل در این رشته را ادامه داد به طوری که در حال حاضر دانشجوی سال آخر دکترای تخصصی علوم قرآن و حدیث در دانشگاه اصفهان است.
این چهره قرآنی سه برادر و چهار خواهر دارد. اکثر آنها حافظ اجزاء مختلفی از قرآن هستند، اما یک خواهر و یک برادر او به صورت تمام وقت این کار را دنبال میکنند. فاطمه خوشبخت، خواهر کوچکتر وی حافظ کل قرآن است و امسال موفق شد مدرک درجه دو حفظ را از سازمان تبلیغات اسلامی دریافت کند. او همچنین در مؤسسه جامعةالقرآن اصفهان به تدریس قرآن مشغول است و در مسابقات سراسری قرآن نیز موفق به کسب رتبه شده است.
همچنین هادی خوشبخت یکی دیگر از اعضای این خانواده در زمینه تلاوت فعالیت دارد و تاکنون رتبههای متعددی به دست آورده است.
نرگس خوشبخت، کار حفظ قرآن را زیر نظر مریم دادگرنیا، از مربیان قرآن استان اصفهان آغاز کرد و فعالیت با این مدرس را تا حفظ هشت جزء ادامه داد، در ادامه کار حفظ بقیه اجزاء قرآن کریم که حدود شش سال و از سال ۸۷ تا ۹۳ به طول انجامید زیر نظر استادانی همچون عاطفه رفیعمنزلت به پایان برد.
در ادامه، کلاسهای تثبیت محفوظات و وقف و ابتدا را زیر نظر زهراسادات میرشفیعی و تجوید و صوت و لحن را زیر نظر فرخنده کریمزاده و طاهره جعفری به اتمام رساند.
نرگس خوشبخت، حضور در مسابقات قرآن را بلافاصله بعد از به پایان رساندن کار حفظ قرآن یعنی از حدود ۱۰ سال قبل آغاز کرد و طی این ۱۰ سال بیش از ۱۰ عنوان کشوری را در حفظ اجزاء مختلف به دست آورده است. از جمله این رتبهها میتوان به کسب دو رتبه در مسابقات سراسری قرآن سازمان اوقاف، دو رتبه در جشنواره ملی قرآن دانشجویان، یک رتبه در مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) و ... اشاره کرد. آخرین رتبههایی که این حافظ کل به دست آورده به تابستان همین امسال برمیگردد، جایی که رتبه دوم حفظ ۲۰ جزء جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان را کسب کرد.
خوشبخت در این دوره از مسابقات سراسری قرآن برای اولین بار در رشته حفظ کل به فینال میرسد و بعد از چند سال غیبت آمده تا نتیجه تلاش سالها فعالیت در زمینه حفظ را با کسب رتبه برتر، ببیند، رتبهای که جای خالی آن در بین رتبههای او احساس میشود.
این حافظ کل هم اکنون علاوه بر تحصیل در مقطع دکترای تخصصی، فعالیتهایی همچون تدریس دوره آمادگی کنکور، آموزش در مؤسسات و ... را انجام میدهد. او مدرک درجه دو حفظ تخصصی قرآن را سال 1394 دریافت کرد و در یازدهمین مراسم تکریم چهرههای قرآنی در سال 1395 به عنوان یک چهره ملی تجلیل شد.
نرگس خوشبخت هنوز هم خود را یک قرآنآموز میداند و همگام با قرآنآموزان خود تمرینات منظمی برای موفقیت در چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم انجام میدهد و پا به پای آنها پیش میرود.
انتهای پیام