شناسهٔ خبر: 69808588 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

مسمومیت شدید یک مشهدی با کنسرو تن ماهی

مسمومیت شدید یک مشهدی با کنسرو تن ماهی

بیمار ۴۴ ساله مشهدی که در پی مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، دچار مسمومیت با سم بوتولیسم و علائمی همچون ضعف عضلانی شدید، تاری دید، دو بینی، پتوز پلک‌ها، دیسفاژی، گسترش ضعف عضلانی و نارسایی تنفسی شده بود، پس از بستری در بخشICU بیمارستان قائم(عج) مشهد و تلاش ٢۶ روزه‌ کادر درمان، با حال مساعد از بیمارستان ترخیص شد.

صاحب‌خبر -

خبر فوری: بیمار ۴۴ ساله مشهدی که در پی مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، دچار مسمومیت با سم بوتولیسم و علائمی همچون ضعف عضلانی شدید، تاری دید، دو بینی، پتوز پلک‌ها، دیسفاژی، گسترش ضعف عضلانی و نارسایی تنفسی شده بود، پس از بستری در بخشICU بیمارستان قائم(عج) مشهد و تلاش ٢۶ روزه‌ کادر درمان، با حال مساعد از بیمارستان ترخیص شد.

مسمومیت شدید یک مشهدی با کنسرو تن ماهی

 دکتر رضا بصیری، فوق تخصص بیماری های ریه، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پزشک معالج این بیمار پیرامون پروسه درمانی این بیمار اظهار کرد: طبق علائم ظاهر شده در پی مصرف کنسرو ماهی، بررسی مسمومیت با بوتولیسم، با استفاده از آزمایش مدفوع برای بیمار انجام شد و نتایج حاصله مسمومیت با سم بوتولیسم را تأیید کرد.

 

پ

برچسب‌ها: