شناسهٔ خبر: 69796796 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

بستری شدن یک ماهه مردی ۴۴ ساله بخاطر مصرف تن ماهی

بیمار ۴۴ ساله مشهدی که در پی مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، دچار مسمومیت با سم بوتولیسم و علائمی همچون ضعف عضلانی شدید، تاری دید، دو بینی، پتوز پلک‌ها، دیسفاژی، گسترش ضعف عضلانی و نارسایی تنفسی شده بود، پس از بستری در بخشICU بیمارستان قائم(عج) مشهد و تلاش ٢۶ روزه‌ کادر درمان، با حال مساعد از بیمارستان ترخیص شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ دکتر رضا بصیری، فوق تخصص بیماری های ریه، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پزشک معالج این بیمار پیرامون پروسه درمانی این بیمار اظهار کرد: طبق علائم ظاهر شده در پی مصرف کنسرو ماهی، بررسی مسمومیت با بوتولیسم، با استفاده از آزمایش مدفوع برای بیمار انجام شد و نتایج حاصله مسمومیت با سم بوتولیسم را تأیید کرد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه تن ماهی در منزل!

وی افزود: خوشبختانه بیمار با قرار گرفتن تحت درمان های حمایتی، پس از چند روز از دستگاه مکانیکال ونتیلاسیون جدا و تنفس، ضعف عضلانی و توانایی حرکت چهار اندام و دو بینی و پتوز پلک (افتادگی پلک) او در روند بهبودی قرار گرفت، اما با توجه به اینکه، مدت ٢۶ روز در بیمارستان بستری بود، فیزیوتراپی تنفسی و اندام‌ها برای وی تجویز شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، بصیری با اشاره به سابقه بیماری عصبی این بیمار، گفت: پس از مشورت با متخصصین نولوروژیست، سی تی اسکن و ام آر آی برای وی انجام شد که ضایعه خاصی گزارش نشد. همچنین با توجه به عدم وجود تب و شواهدی مبنی بر عفونت واضح، بیماری عفونی مطرح نشد و با انجام آندوسکوپی مشکل خاصی در مری وی وجود نداشت.

فوق تخصص بیماری‌های ریه به رضایت بیمار از درمان‌های حمایتی انجام شده و بهبودی شرایط وی اشاره و تاکید کرد: با توجه به اینکه این بیمار متأسفانه به دلیل مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، دچار علائم مسمومیت ناشی از سم بوتولیسم قوطی کنسرو شده بود، لذا به مردم توصیه می شود جهت پیشگیری از بروز این نوع از مسمومیت حتما غذاهای کنسرو را به مدت لازم جوشانده و سپس مصرف کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: