شناسهٔ خبر: 69807809 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

هشدار آلمان به طرح شوم و خیالبافی های اسرائیل درباره حق فلسطینیان در غزه

آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان در حاشیه نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل به رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت: طرح شهرک سازی [اسرائیل] و موضوع اخراج فلسطینیان از غزه باید متوقف شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از "الجزیره انگلیسی" او در جمع خبرنگاران افزود: «موضوع نفی حق وجود فلسطینی ها زیر سوال بردن قوانین بین المللی نادرست است و اروپا با این مساله مخالفت دارد.»

بائربوک بار دیگر از مخالفت رژیم صهیونیستی با ارسال کافی کمک های بشردوستانه به غزه انتقاد کرد.

وی افزود: درد و رنج مردم، بویژه کودکان، در غزه روشن است. هیچ بهانه‌ای برای عدم امکان ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه وجود ندارد. لزوم موافقت با کمک‌های بشردوستانه به طور قاطعانه در حقوق بین‌الملل بیان شده است.

به گزارش ایرنا، این اظهارات وزیر خارجه آلمان در حالی مطرح می شود که این کشور یکی از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی بوده است.

اولاف شولتس صدراعظم در اوایل آبان ماه گفت که کشورش به عنوان یکی از متحدان اسرائیل همچنان به ادامه ارسال سلاح به سرزمین‌های اشغالی ادامه خواهد داد.

هیچ کشوری به اندازه آلمان در حمله به جنبش همبستگی فلسطین و حمایت از نسل کشی پیوسته اسرائیل، استوار نبوده است. امروز شاهد هستیم که برگزاری تظاهرات حمایتی از فلسطین در برلین یا سایر مناطق آلمان بدون حملات پلیس، ارعاب دولت و اتهامات یهودستیزی از سوی مطبوعات غیرممکن است.

سازمان ملل متحد در ماه اکتبر (مهر ماه) تعداد آواره‌های غزه بر اثر جنگ رژیم صهیونیستی را یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر اعلام کرد. کل جمعیت غزه در آغاز جنگ حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر تخمین زده می‌شد.

دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد: ایالات متحده، آلمان و سایر کشورها باید به صورت فوری انتقال سلاح و کمک‌های نظامی به اسرائیل (سرزمین‌های اشغالی) را متوقف کنند. اگر آنها به تامین سلاح ادامه دهند، در معرض خطر شریک بودن در جنایت‌های جنگی، جنایات علیه بشریت و سایر موارد نقض جدی حقوق بشر هستند.

با گذشت بیش از ۱۳ ماه از عملیات طوفان الاقصی و اسارت شماری از صهیونیست‌ها به دست مقاومت فلسطین در نوار غزه، این رژیم با وجود تجاوز گسترده به این منطقه نه تنها نتوانسته اسرای مذکور را آزاد کند، بلکه شمار زیادی از آنها در حملات هوایی و توپخانه‌ای این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه کشته شده‌اند.

شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی به ۴۳ هزارو ۷۹۹ نفر و شمار مجروحان به ۱۰۳ هزار و ۶۰۱ نفر رسید.

همچنین مناطق مرزی جنوب لبنان از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۶مهر ۱۴۰۲)، یک روز پس از اعلام جنگ رژیم اسرائیل علیه مردم نوار غزه، شاهد تبادل آتش بین ارتش رژیم صهیونیستی و حزب الله است.

ارتش رژیم صهیونیستی از صبح دوشنبه دوم مهر ۱۴۰۳ نیز حملات گسترده‌ای به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

طبق آمار اعلامی وزارت بهداشت لبنان، از زمان آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به این کشور سه هزار و ۴۵۲ لبنانی به شهادت رسیده و ۱۴ هزار و ۶۶۴ نفر نیز زخمی شده‌اند.