به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ علاوه بر این آثار جسمی، روحی و روانی سقط جنین تهدید کننده مادر باردار، طبق ماده ۵۶ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، سقط جنین عمدی ممنوع بوده و از جرائم دارای جنبه عمومی است و مطابق ماده ۷۱۶ تا ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی و مواد این قانون، مستوجب مجازات دیه، حبس و ابطال پروانه پزشکی است.
مادر اصفهانی که دو فرزند ۱۶ ساله و ۱۲ ساله داشت، بیش از ۱۰ سال پیش دچار افسردگی پس از زایمان شد و در بارداری سوم، وقتی که دوماهه بود تصمیم قطعی به سقط جنین گرفت، اما با آشنایی با مرکز نفس (نجات فرزندان سقط) در اصفهان و گرفتن مشاورهها و حمایت، از کارش منصرف شد.
هم اکنون، این مادر ۳۷ ساله، خوشحال از داشتن فرزند سومش که پسری یک ساله و چهارماهه است.
مدیر انجمن سفیران مردمی نفس اصفهان گفت: این مرکز، در کمتر از دوسال گذشته، ۱۶۰ مادرباردار متقاضی سقط جنین عمدی در سراسر کشور را منصرف کرده اند.
ریحانه سادات جزایری افزود: این انجمن با همکاری حدود ۳۰ نفر در قالب تیم پزشکی، روانشناس، ماما همچنین خیر و فعال فرهنگی و اجتماعی در چهار حوزه شناسایی، آموزش و فرهنگ سازی، حمایت و توانمند سازی خانوادههای متقاضی سقط عمدی فعالیت دارد.
وی اضافه کرد: خانوادهها در سراسر کشور میتوانند برای مشاوره و دریافت خدمات از مرکز نجات فرزندان سقط (نفس) (فتح ن و سکون ف) با شماره تلفن ۰۹۰۲۱۲۶۶۶۴۹ تماس بگیرند یا به نشانی خیابان لاله، خیابان اوحدی، اول خیابان علی ابن سهل، ساختمان مرآت مراجعه کنند.