شناسهٔ خبر: 69803278 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رویدادایران | لینک خبر

مسمومیت یک مشهدی با کنسرو تن ماهی؛ ۲۶ روز در آی سیو

بیمار ۴۴ساله مشهدی در پی مصرف کنسرو تن ماهی نجوشیده دچار مسمومیت با سم بوتولیسم و در آی‌سی‌یو بستری شد. به گزارش ایسنا، بیمار ۴۴ساله مشهدی که در پی مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، دچار مسمومیت با سم بوتولیسم و علائمی همچون ضعف عضلانی شدید، تاری دید، دو بینی، پتوز پلک‌ها، دیسفاژی، گسترش ضعف عضلانی و

صاحب‌خبر -

بیمار ۴۴ساله مشهدی در پی مصرف کنسرو تن ماهی نجوشیده دچار مسمومیت با سم بوتولیسم و در آی‌سی‌یو بستری شد.

به گزارش ایسنا، بیمار ۴۴ساله مشهدی که در پی مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، دچار مسمومیت با سم بوتولیسم و علائمی همچون ضعف عضلانی شدید، تاری دید، دو بینی، پتوز پلک‌ها، دیسفاژی، گسترش ضعف عضلانی و نارسایی تنفسی شده بود، پس از بستری در بخش ICU بیمارستان قائم (عج) مشهد، با حال مساعد از بیمارستان ترخیص شد. 

دکتر رضا بصیری فوق تخصص بیماری‌های ریه، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پزشک معالج این بیمار اظهار کرد: طبق علائم ظاهرشده در پی مصرف کنسرو ماهی، بررسی مسمومیت با بوتولیسم، با استفاده از آزمایش مدفوع برای بیمار انجام شد و نتایج حاصله مسمومیت با سم بوتولیسم را تأیید کرد. 

وی افزود: خوشبختانه بیمار با قرار گرفتن تحت درمان‌های حمایتی، پس از چند روز از دستگاه مکانیکال ونتیلاسیون جدا و تنفس، ضعف عضلانی و توانایی حرکت چهار اندام و دوبینی و پتوز پلک (افتادگی پلک) او در روند بهبودی قرار گرفت. اما برای وی، با توجه به اینکه مدت ۲۶ روز در بیمارستان بستری بود، فیزیوتراپی تنفسی و اندام‌ها تجویز شد. 

بصیری با اشاره به سابقه بیماری عصبی در این بیمار گفت: پس از مشورت با متخصصین نولوروژیست، سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی برای وی انجام شد که ضایعه خاصی گزارش نشد. همچنین، با توجه به‌عدم وجود تب و شواهدی مبنی بر عفونت واضح، بیماری عفونی مطرح نشد و با انجام آندوسکوپی مشکل خاصی در مری وی وجود نداشت. 

فوق تخصص بیماری‌های ریه به رضایت بیمار از درمان‌های حمایتی انجام‌شده و بهبودی شرایط وی اشاره و تاکید کرد: با توجه به اینکه این بیمار متأسفانه به دلیل مصرف کنسرو ماهی نجوشیده دچار علائم مسمومیت ناشی از سم بوتولیسم قوطی کنسرو شده بود، لذا به مردم توصیه می‌شود جهت پیشگیری از بروز این نوع از مسمومیت حتما غذاهای کنسروی را به مدت لازم جوشانده و سپس مصرف کنند.

منبع: fararu-800055

برچسب‌ها: