شناسهٔ خبر: 69801322 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

تولید زباله شهروندان گرگانی بیش از میانگین کشوری است - اکونیوز

اقتصاد ایران: گرگان- شهردار گرگان گفت: بر اساس استانداردها آمار تولید زباله خانگی به ازای هر نفر روزانه ۱۵۰ گرم تعیین شده اما این رقم در گرگان ۳۵۰ گرم است که یعنی شهروندان گرگانی مصرف گرای شدید هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر محمدرضا سیدالنگی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران از افزایش ۲۰۰ باکس زباله در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و اظهار کرد: در شش ماهه دوم نیز ۲۰۰ باکس اضافه خواهد شد اما شهروندان باید همراهی بیشتری در تولید زباله داشته باشند.

وی درباره نحوه برخورد با زباله گردهای شهر، خاطرنشان کرد: برای این مشکل کارگروهی متشکل از دستگاه قضائی، دادستانی، نیروی انتظامی و شهرداری ایجاد کردیم که خوشبختانه با برخوردهای قانونی، زباله گردهای دارای موتورسیکلت از این چرخه حذف شدند.

شهردار گرگان با بیان اینکه اکثر زباله گردها تبعه غیرقانونی افغان هستند، افزود: با توجه به حضور غیر قانونی این افراد در کشور، امکان کار برای آنها وجود ندارند بنابراین اغلب در این بخش فعال هستند.

وی در توضیح خرابی پله برقی پل عابر پیاده گرگان اظهار کرد: پله‌های برقی پل عابر پیاده شهرهای کشور در سال ۹۲ و ۹۴ در از طریق پیمانکاری از کشور ایتالیا وارد کرد.

سیدالنگی افزود: پس از گذشت سال‌ها و استفاده مکرر شهروندان این پله‌های برقی نیاز به تعمیرات اساسی و تعویض قطعات دارند که با توجه به تحریم‌ها امکان آن میسر نیست.

وی راه حل رفع مشکل فعلی را تبدیل پله‌های برقی به آسانسور دانست و گفت: تغییر پله برقی به آسانسور ضمن اینکه هزینه‌های تعمیر و نگهداری را کاهش می‌دهد منجر به خدمت رسانی مطلوب به مردم خواهد شد از این رو طی یکسال آینده همه پله برقی‌های پل هوایی شهر تبدیل به آسانسور می‌شود.

شهردار گرگان در توضیح برخی خرابی برخی آسانسورهای پله برقی پل هوایی، گفت: برخی از این آسانسورها به دلیل سرقت برخی تجهیزات از کار افتاده است که به محض اطلاع مشکل آنها رفع خواهد شد.

وی آسفالت را از دیگر خدمات شهرداری برشمرد و اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۰ میلیارد تومان در بخش آسفالت هزینه شده است که با مساعد شدن وضعیت جوی پیش از نوروز، مبلغ ۵۰ میلیون دیگر اعتبار برای آسفالت معابر شهری را در برنامه داریم.

سیدالنگی خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای پروژه آسفالت هزینه شد که بخش اعظمی از آن بنا به نظر کارشناسان انجام شد اما مشکل اینجاست که حفاری در راستای توسعه شبکه یا ناشی از ترکیدگی لوله کل آسفالت را تخریب می‌کنند.

وی در خاتمه عمر مفید آسفالت‌ها را دست کم چهار سال اعلام کرد و گفت: البته به شرطی اینکه دستگاه‌های خدمات رسان، حفاری زیادی نداشته باشند.

برچسب‌ها: