شناسهٔ خبر: 69800623 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

به مناسبت آغاز هفته بسیج:

دیدار بسیجیان با نماینده ولی فقیه در استان همدان

به مناسبت آغاز هفته بسیج، جمعی از بسیجیان با نماینده ولی فقیه در استان همدان دیدار کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در این دیدار بر ایجاد ۸ هزار جلسه قرآنی به نام ۸ هزار شهید استان، فعال کردن پایگاه‌های بسیج در مساجد و حل کردن مسائل مردم محلات مختلف شهر و استان تاکید شد.

نماینده ولی فقیه در استان همدان در این نشست گفت: همان طور که ذهنیت مردم از بسیج در دوران دفاع مقدس در خط مقدم بودن بسیجی‌ها و حفظ امنیت جامعه بود، در دوران کنونی هم باید ذهنیت را حفظ منافع مردم و حل مشکلات آنان دانست.

آیت الله شعبانی موثقی فلسفه ماندگاری بسیج در ۴۵ سال دوران فعالیتش را با مردم و برای مردم بودن دانست و رسالت امروز بسیج را انجام کار تشکیلاتی قوی عنوان کرد.

حسینی فرمانده سپاه همدان هم در این دیدار گفت: بیش از ۴۰۰ هزار بسیجی در استان همدان فعال هستند که آمادگی کامل برای حفظ ارزش‌ها و آرمان‌ها در عرصه‌های مختلف اجتماعی و نظامی را دارند.

بعد ازاین دیدار جمعی از فعالان در بنیاد علوی استان همدان و قائم مقام بنیاد علوی کشور نیز در دیدار با با نماینده ولی فقیه در استان، به ارائه گزارش‌هایی از اقدامات این بنیاد پرداختند.

 

<div id="video-display-embed-code_11730339"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4384622/11730339?width=600&height=350"></script></div>