به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علی اکبر قارزی در جمع خبرنگاران با تأکید بر اهمیت عدالت در توزیع کودهای و بذر یارانهای اظهار داشت: کشاورزانی که اطلاعات آنها در سامانه جامع کشاورزی ثبت شده و الگوی کشت تعیینشده را رعایت کردهاند، از این نهاده ها بهرهمند شدهاند.
وی به کشاورزان توصیه کرد: برای افزایش کمیت و کیفیت محصولات و در راستای کاهش هزینهها و افزایش درآمد، مصرف این کود را در برنامه تغذیه گیاهی کشتهای خود قرار دهند و در زمین زراعی، باغ، گلخانهها استفاده کنند.
قارزی افزود: به منظور نظارت دقیق بر روند توزیع کود و بذر جلوگیری از هرگونه تخلف، گروههای پایش متشکل از کارشناسان بازرسی به صورت مستمر بر تمامی مراحل توزیع در سطح شهرستان نظارت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی مشهد تصریح کرد: کودهای توزیع شده شامل5 هزار و700تن کودازته ، 850تن کود فسفاته و400 تن کودپتاسه بوده که در بین کارگزاران شهرستان توزیع شده است.
وی ادامه داد: با توجه به شروع کشت پاییزه 2هزارو200تن انواع بذر شامل گندم آبی و دیم و جو آبی از ابتدای سال زراعی جاری در مشهد توزیع شده است.
قارزی خاطرنشان کرد: کود و بذر متناسب با شرایط اقلیمی بوده و کارشناسان ما توصیههای لازم در راستای خدمات زراعی به کشاورزان انجام میدهند.
انتهای پیام/282
∎