مدتی است که دیگر شهرداری زاهدان چشم خود را بر روی حال ناخوش شهر بسته و اهمیتی برای این شهر قائل نیست.
به گزارش سایت عصرهامون، «زاهدان بهعنوان کلانشهری که مرکز یکی از پهناورترین استانهای کشور است، از حداقل خدمات شهری بیبهره است، این شهرستان با جمعیت نزدیک به یک میلیون نفر و گستردگی روزافزونی که دارد، اما این روزها وضعیت خدمات شهری در این کلانشهر نهتنها پیشرفتی ندارد، بلکه اسفبارتر نسبت به گذشته شده است.
این روزها وضعیت نامناسب بهداشتی و ضعف خدمات شهری در کلانشهر زاهدان تا جایی پیش رفته است که نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان در خطبههای نمازجمعه به این موضوع واکنش نشان داد و بیان کرد: هر روز با مراجعات و گلایهمندی مردم از شهرداری زاهدان مواجه هستیم و به نظر میرسد که انگار شهر رها شده است.
محامی در ادامه انتقاد از عملکرد شهرداری زاهدان افزود: مردم از خراب بودن آسفالت خیابانها و عدم جمعآوری زبالهها گلایه دارند و برخی از کارکنان شهرداری از عدم پرداخت حقوق خود گلایهمند هستند.
او تصریح کرد: بنده در جلسهای با شهردار تأکید کردم که ازاینجهت تدبیر کند و توضیحات خود را ارائه و مردم را قانع کند چرا که زاهدان مرکز استان بوده و شایسته نیست به چهره شهر اینگونه باشد و امیدواریم حرکتی داشته و مشکلات را حل و پاسخگوی مردم باشد.
معضل انباشت زباله و وضعیت نامناسب بهداشتی در معابر زاهدان این روزها داد همه از جمله پیر و جوان را درآورده است، بهطوریکه این معضل به یک معادله چندمجهولی تبدیل شده و علیرغم همه تذکرات و مطالبات اما گویا شهرداری زاهدان خیال ندارد برای رفع این معضل تکانی به خود دهد.
چندی پیش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون» با برگزاری یک میزگرد با حضور اعضای شورای شهر و تعدادی از شهرداران مناطق پنجگانه زاهدان این موضوع را موردبحث و بررسی قرارداد که شورای شهر دراینخصوص خود نیز از عملکرد شهرداری زاهدان ابراز نارضایتی کرد و بابت این عملکرد ضعیف از مردم عذرخواهی کرد، اما گویا شورای شهر تنها به یک عذرخواهی ساده بسنده کرد و برای عملکرد ضعیف شهرداری واکنش مؤثرتری از خود نشان نداد!
عملکرد ضعیف شهردار جوان زاهدان اما به اینجا ختم نمیشود؛ بلکه در اجرای پروژههای عمرانی هم پرونده قابلقبولی ندارد، بهطوریکه پروژه پل روگذر میدان کارگر زاهدان که باهدف کاهش بار ترافیک و مشکلات رفتوآمد تقاطع خیابانهای آزادی و کشاورز زاهدان قرار بود در سال ۹۹ عملیات ساخت آن کلید بخورد، اما عملیات اجرایی این طرح در شهریور سال ۱۴۰۰ آغاز شد و قرار بود در طول ۲۴ ماه خاتمه یابد، اما وعده زمانی داده شده برای این طرح نیز محقق نشد و کماکان این پروژه به همراه معضلات و مشکلات به وجود آورده برای شهروندان زاهدانی به اتمام نرسیده است.
اما بدقولی شهردار زاهدان به اینجا ختم نمیشود و در پروژه عمرانی دیگری که ادعا کرده بود پروژه یکصدساله را یکساله به اتمام خواهند رساند باز هم این وعده محقق نشده و آمار وعدههای بیسرانجام شهردار را افزایش داده است.
پروژه گردشگری تجاری بازار رسولی زاهدان هم از دیگر طرحهای عمرانی بود که اجرای آن از ابتدای سال ۱۴۰۲ با استفاده از طرحهای ایرانیاسلامی آغاز شد و به گفته شهردار پروژه یکصدساله قرار بود یکساله به اتمام برسد، این وعده در حالی داده شد که باگذشت یک سال و نیم هنوز این پروژه نهتنها به اتمام نرسیده، بلکه باعث بروز مشکلات و گلایهمندی شهروندان و کسبه این بازار تجاری شده است.
حال این سئوال برای شهروندان به وجود آمده است که اعضای شورای شهر که نمایندگان مردم هستند و خود، شهردار را انتخاب و نظارت بر عملکرد آن را بر عهده دارند چرا باوجود اعلام نارضایتی از عملکرد شهرداری زاهدان حاضر نیستند اقدام مؤثری در استیضاح و برکناری شهردار ناکارآمد انجام دهند.
نقاط قوت و یا ضعف شورای شهر را باید در عملکرد و نگاه شهردار منتخب جستجو کرد و با بررسی عملکرد او میتوان موفقیت و عدم موفقیت شورا را موردبحث و بررسی قرارداد.»
انتهای پیام