شناسهٔ خبر: 69782694 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تبریزی‌ها خواستار ممنوعیت مازوت‌سوزی در نیروگاه تبریز شدند

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به مصوبه هیأت دولت درخصوص ممنوعیت مازوت‌سوزی در سه نیروگاه اراک، کرج و اصفهان، خواستار ممنوعیت مازوت‌سوزی در نیروگاه تبریز شد و گفت: مردم تبریز از دولت می‌خواهند که مازوت‌سوزی در نیروگاه این شهر نیز ممنوع شود.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، آلایندگی نیروگاه تبریز، طرح نحوه تخصیص خدمات رفاهی و درمانی به کارکنان شرکتی شهرداری تبریز، شیوه‌نامه حمایت از توسعه فرهنگ و هنر شهر تبریز، واگذاری ساختمان به کنگره‌ی شهدای آذربایجان در دستورجلسه دویست و بیست و دومین جلسه علنی شورای شهر صبح امروز (یکشنبه) در عمارت تاریخی شهرداری تبریز بود.

غلامرضا احمدی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز در ابتدای جلسه ضمن تسلیت به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) هستیم، گفت: شخصیت حضرت زهرا (س) از زوایای مختلف برای تمام بشریت پیام‌ها و درس‌های بی نظیری دارد، شخصیتی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب شخصیتی الگو و اسوه است که مسلما برای بهره‌مندی از دریای عظیم، معنویت، معرفت و مجاهدت این شخصیت بزرگوار نیازمند شناخت کافی از ابعاد گوناگون شخصیتی ایشان هستیم.

رییس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه در جامعه اسلامی نیز حتما از این فرصت‌ها استفاده می‌شود، افزود: ایام فاطمیه بهترین فرصت برای بیان فضایل، اخلاق و سیره عملی و دفاع حضرت از امام زمان، امام علی (ع) و همچنین ابعاد سیاسی، اجتماعی و جهادی برجسته حضرت فاطمه (س) است که در این ایام به عموم تبیین شود، تا ما نیز بتوانیم با تمسک به قرآن و عترت به بهترین نحو عرض ادب و اخلاص خود را به ساحت مقدس آن حضرت نشان دهیم.

احمدی خاطرنشان کرد: همچنین 25 مرداد ماه سالروز وفات علامه‌ محمدتقی جعفری مفسر نهج البلاغه، فقیه، عارف، فیلسوف و مولوی شناس معاصر ایران و از بنیانگذاران حقوق بشر اسلامی و اعلامیه‌ حقوق بشر در اسلام بود که یادونام وی را گرامی می‌داریم.

وی در خصوص‌ سالروز درگذشت ستارخان تاکید کرد: 25 آبان ماه سالروز رحلت ستارخان سردار ملی و افتخار آذربایجان و سردار مبارزه با استبداد داخلی و استعمار خارجی بوده که یاد و نامشان را گرامی داشته و بر روحشان درود می‌فرستیم.

ممنوعیت مازوت‌سوزی و اجرای فاز دوم نیروگاه تبریز پیگیری شود

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه حل مسئله مازوت‌سوزی نیازمند هم‌فکری تمام نهادهای مسئول است، گفت: مصوبه هیأت دولت درخصوص ممنوعیت مازوت‌سوزی در سه نیروگاه اراک، کرج و اصفهان مطرح شد که با توجه به ادامه مازوت‌سوزی نیروگاه تبریز، این مسئله موجب رنجش خاطر مردم تبریز شد.

احمدی اظهار کرد: خواستار این هستیم که نیروگاه تبریز نیز مشمول مصوبه هیأت وزیران باشد و مازوت‌سوزی در این نیروگاه نیز ممنوع شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین، خواستار اجرایی شدن مصوبه توسعه فاز 2 نیروگاه تبریز هستیم که از مصوبات سفر دوم شهید رییسی به استان آذربایجان‌شرقی بود.

رییس شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: باتوجه به اظهار نظر کارشناسان، بحث حل مشکل ناترازی برق، موضوعی دست‌یافتنی است و با تکمیل فاز دوم این نیروگاه، مشکل ناترازی برق در تبریز حل خواهد شد.

احمدی ادامه داد: خواست مردم و مسئولان تبریز، ضمن توقف مازوت‌سوزی، عملیاتی شدن توسعه فاز دوم نیروگاه تبریز است.

وی گفت: امیدواریم با پیگیری نمایندگان مجلس و استاندار آذربایجان‌شرقی عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه جدی گرفته شود.

طرح نحوه تخصیص خدمات رفاهی و درمانی به کارکنان شرکتی شهرداری تبریز

طرح اعضای شورای شهر تبریز درخصوص ارائه طرح خدمات رفاهی درمانی یکسان جهت بهره‌مندی کارکنان شرکت تلاش‌گران، تدبیراندیش و شرکت آتی‌التاسیس در جلسه دویست و بیست و دو این شورا بررسی شد.

حکیمه غفوری، عضو شورای شهر تبریز در بررسی این طرح، گفت: این طرح در راستای رفاه و امنیت خاطر کارکنان شهرداری است که از آغاز به کار این پرسنل در شورای ششم و در راستای ساماندهی نیروهای شرکتی مطرح و پیگیری شد.

وی با اشاره به پیگیری‌های شهردار تبریز در این خصوص، خاطرنشان کرد: در راستای ساماندهی پرسنل شهرداری باحضور اعضای شورا و شهردار تبریز جلساتی برگزار و تصویب شد که سه شرکت تاسیس شود که در فرایند دو شرکت دست پیمان‌کاران از تعدی به حقوق کارکنان کوتاه شد و شرکت سوم در شرف عقد قرارداد است.

عضو شورای شهر تبریز ادامه داد: نیاز است نیروهای مترو، مربیان و نیروهای اتوبوسرانی ساماندهی شوند و هماهنگی های لازم انجام شود اما به این معنی نیست که در شرکت‌ها مشکل وجود ندارد.

غفوری با اشاره به این‌که نیروهای شرکتی از خدمات رفاهی و درمانی محروم بودند، گفت: این طرح در راستای این است که ارائه خدمات انجام شود و پس از بررسی در کمیسیون برنامه و بودجه تصویب خواهد شد تا این کارکنان از تسهیلات و امکانات رفاهی بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: مسائل پرسنل تأمین نیرو نیز در این خصوص باید حل شود.

عضو شورای شهر با انتقاد از دیرکرد پرداخت حقوق کارکنان، اظهار داشت: طبق روال، حقوق کارکنان باید در 28 هر ماه پرداخت شود اما روند پرداخت حقوق به تعویق می‌افتد که قابل قبول نیست و نباید تبعات دیرکرد پرداخت حقوق را کارکنان متحمل شوند.

دغدغه شورا و شهرداری درخصوص تأمین مسائل رفاهی و درمانی شایسته است

غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه جلسه گفت: دغدغه شورا و شهرداری درخصوص تأمین مسائل رفاهی و درمانی شایسته است.

علی نوای باغبان، عضو شورای شهر تبریز نیز افزود: ارائه خدمات رفاهی به کارگران طبق جداولی که در پیوست بودجه می‌آمد، صورت می‌گرفت‌.

وی ادامه داد: این جدول، دیگر در پیوست بودجه مطرح نیست تا شورا نیز در این خصوص نظر دهد که کدام خدمات شامل کدام نیروها باشد.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تبریز گفت: این پیوست رفاهی می‌تواند دوباره در بودجه مدنظر باشد و از مواردی است که باید مورد پیگیری قرار گیرد.

باغبان اظهار کرد: بسته خدمات رفاهی درمانی باید درخصوص تمام پرسنل از جمله رانندگان استیجاری نیز تامین شود. این موارد باید برای سومین شرکت که در حال تأسیس است هم مد نظر قرار گیرد و شهردار باید آن را اجرایی کند.

وی با اشاره به موافقت کمیسیون برنامه و بودجه با این طرح، گفت: بار مالی درمان تأمین شده و بار مالی خدمات رفاهی نیز در دل بودجه جاری قابل هضم‌ است.

شهرداری فهرست خدمات را به تفکیک اعلام کند

روح‌الله رشیدی، عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اینکه مفاهیم این طرح نباید مبهم باشد، گفت: خدمات رفاهی باید تعریف شود که منظور از خدمات رفاهی چیست.

وی ادامه داد: یک سری تکالیف قانونی شرکت‌ها نیز در قراردادها پیش‌بینی شده که اگر در قرارداد نیاید مجدد باید تنظیم شود.

عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اینکه این موارد در بودجه مدنظر است، گفت: پیش از این، پیوست رفاهی در بودجه می‌آمد و به شهرداری تکلیف شده بود پیوست رفاهی خود را تصویب و به شورا ارائه و اجرا کند که در صحن شورا مطرح نشد.

رشیدی گفت: شهرداری فهرست خدمات را به تفکیک اعلام کند؛ خدمات ثابت مشخص و خدمات جدید پیشنهاد شود.

یاسین بجانی؛ عضو دیگر شورای شهر تبریز نیز با اشاره‌ به اینکه در بحث خدمات رفاهی، تأمین نیرو نیز اضافه شود، گفت: باتوجه به اینکه تأمین نیرو از بیمه تکمیلی استفاده می‌کند، اظهار نارضایتی از شرکت طرف تعهد اعلام می‌شود که این قرارداد باید بازنگری و بررسی شود.

علی راستی؛ سخنگوی شورای شهر تبریز گفت: چرا باید در طول سال‌ها تبعیض باشد که اکنون چنین مباحثی مطرح شود؛ حقوق متفاوت کارکنان در طول سال‌ها مطرح بوده و این موضوع باید به پایان برسد.

وی خاطرنشان کرد: تمام دریافتی‌های کارکنان باید یکسان باشد تا خدمت سازنده‌ای به کارکنان ارائه کنیم.

عضو شورای شهر تبریز، همچنین خواستار تخصیص کمک بلاعوض شهرداری به مسکن‌اولی‌ها شد.

احد صادقی، دبیر شورای شهر تبریز اظهار کرد: ضوابط رفاهی در سقف اعتبارات مصوب شورا نوشته شده و با تأیید شورای اداری شهرداری رسمیت پیدا کرده که شامل کارکنان رسمی و بیمه‌ای است.

وی با اشاره به اینکه فهرستی در این خصوص در حوزه درمان و ارائه خدمات وجود دارد و ملاک عمل نیروهای رسمی و بیمه‌ای است، گفت: باتوجه به نظر اعضای شورا، کل مفاد خدمات رفاهی درمانی در حوزه کارکنان شرکتی باید مدنظر باشد و نسبت به قراردادها اعمال شود.

دبیر شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شهرداری باید بودجه خود را تأمین کند و کلیات طرح تصویب شود که در حوزه رفاهی با شرکت‌های متعدد یکسان برخورد شود و شهرداری تا یک ماه دفترچه رفاهی را به همراه دفترچه و محل تأمین بودجه ارائه کند.

صادقی اظهار کرد: این طرح را باید در کمیته رفاهی تدقیق کرد تا ببینیم کدام خدمات قانونا می‌تواند ارائه شود و کدام خدمات باید اضافه شده و در سقف اعتبارات به آن عمل شود.

حجت‌الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر، عضو شورای شهر تبریز با انتقاد از اینکه اجرای طرح‌‌ها در بدنه متوقف می‌شود، گفت: طرح جوانی جمعیت یکی از طرح‌هایی است که‌ موانعی در مسیر اجرای آن وجود دارد و دچار وقفه می‌شود باید گزارشی از روند اجرای طرح جوانی جمعیت ارائه شود. زمانی که طرحی در مقیاس کوچکتر اجرایی نمی شود باید دلایل آن بررسی و رفع شود تا بتوانیم برای اجرای طرح های بزرگتر برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم.

در تصحیح این لایحه مقرر شد که در سه ماه آخر سال جاری، برای نیروهای شرکتی شهرداری تبریز (غیر از رسمی و بیمه‌ای)، تا سقف 15 میلیون تومان در امور درمانی پرداخت شود و شهرداری در امور رفاهی نیز حق هبه از این مبلغ را داشته‌ باشد. همچنین این موضوع تا پایان سال اعمال شود و محل تامین آن بودجه رفاهی باشد.

بررسی شیوه‌نامه حمایت از توسعه فرهنگ و هنر شهر تبریز

در این جلسه مصوبه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر تبریز با موضوع شیوه‌نامه حمایت از توسعه فرهنگ و هنر شهر تبریز در صحن شورا مطرح شده و مورد بررسی قرار گرفته و ادامه بررسی آن به جلسات آتی موکول شد.

روح‌الله رشیدی با اشاره به این‌که در این مصوبه خلاهایی مطرح بود، گفت: این مصوبه در شورای پنجم ابلاغ شده که پیش از این تا حدی به آن عمل می‌شد.

وی ادامه داد: شیوه‌نامه حمایت از توسعه فرهنگ و هنر شهر تبریز، مورد مطالبه اهالی فرهنگ و هنر بود و شهرداری تبریز موضوع را بررسی کرد و مواردی مطرح شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر اینکه این طرح برای حمایت از اهالی فرهنگ و هنر است، گفت: این شیوه‌نامه به فعالیت‌های فرهنگی نظم می‌دهد.

رشیدی خاطرنشان کرد: هدف اصلی، احیای خانه‌های تخصصی در بخش‌های فرهنگی و هنری به مثابه کمیته‌های فنی است تا شاهد تعالی فرهنگ و هنر باشیم.

واگذاری ساختمان به کنگره‌ی شهدای آذربایجان

اعضای شورای اسلامی شهر تبریز با لایحه‌ واگذاری حق انتفاع ساختمان واقع در خیابان آذربایجان مجاور ورودی شهرداری منطقه چهار تبریز با حفظ مالکیت به کنگره‌ی شهدای آذربایجان، موافقت کردند.

علیرضا نوای باغبان، عضو شورای شهر تبریز در این خصوص اظهار کرد: لایحه‌ی شهرداری مبنی براین است تا ما در راستای تقویت فرهنگ شهید و شهادت در دائمی شدن فعالیت این کنگره دفتر و مکانی در اختیار آن قرار دهیم.

وی ادامه داد: فرمانده سپاه نیز از این رو در صحن حضور یافته و اعلام آمادگی کردند، باتوجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب نیز که گفته‌اند فاصله‌ی کنگره‌ها کم باشد و کنگره‌ها در طول سال نیز فعالیت کنند، برای اطاعت از این دستور رهبری در اختیار قرار دادن مکان برای فعالیت این کنگره‌ها ضروری است.

باغبان خاطرنشان کرد: لایحه‌ شهرداری این بوده و نوعی همکاری فی مابین بین کنگره و شهرداری است تا این ساختمان را در اختیار آن‌ها قرار داده و‌ خود نیز همراه آن‌ها باشیم.

وی تاکید کرد: سعی می‌شود تا توافق‌نامه‌ای کاملی منعقد شود تا اظهارات هر دو طرف در نظر گرفته شود.

روح الله رشیدی، عضو شورای شهر تبریز با تاکید بر اینکه این دستور جلسه‌ به کمیسیون فرهنگی نیز ارجاع داده شد بود و همگی موافق اجرای این طرح بودیم، عنوان کرد: البته انتظار می‌رود تا این کنگره‌ها اثر منتشر کنند و فقط در برگزاری مراسم و مناسک همکاری نکنند، توقع داریم تا عملکرد این کنگره‌ها ادامه پیدا کند تا تاثیرات آن را نیز مشاهده کنیم.

وی بیان کرد: شهرداری نیز در این موضوع به تکالیف قانونی شورا و شهرداری به درستی استناد کرده است اما بنده خواهان این هستم تا این موضوع زمان‌مند باشد و زمان واگذاری زمین به این کنگره‌ مشخص باشد.

عضو شورای شهر تبریز تاکید کرد: جزئیات این تفاهم حتما به رویت شورا رسانده شود و مشخصات ساختمان اعلام شود.

علی راستی، سخنگوی شورای شهر تبریز نیز افزود: ما نباید به دست خود زمان فعالیت این کنگره را قطع کنیم انتظار داریم تا عملکرد این کنگره‌ ادامه داشته باشد.

سیدکاظم زعفرانچی‌لر، عضو شورای شهر تبریز نیز توضیح داد: عین این قضیه در زمان آقای میرطاهری اتفاق افتاد، ولی آن‌گونه که اوایل فعالیت می‌کردند در حال حاضر به کیفیت گذشته عمل نمی‌کنند و خروجی را که در اوایل فعالیت خود داشتند را ندارند، شهرداری نیز در این زمینه نتوانست موفق شود.

محمدحسن اسوتچی، خزانه دار شورای شهر تبریز افزود: اگر زمانبندی واگذاری این ساختمان مشخص نشود بنده رای مخالف خود را اعلام می‌کنم.

غلامرضا احمدی، رییس شورای شهر تبریز گفت: امیدوارم تا بنا بر نیاز جامعه بر تنویر فرهنگ ایثار و شهادت این فرهنگ در جامعه مرسوم شود چرا که دراین صورت بسیاری از مسائل جامعه حل خواهند شد.

اقدام عینی در خصوص ایام فاطمیه صورت نگرفته است

حجت‌الاسلام رسول برگی، عضو شورای شهر تبریز، ضمن تسلیت ایام شهادت صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: یکی از جلسات قرار خدمت باهمراهی اعضای شورا در سازمان عون بن علی برگزار شود چراکه در این سازمان کارهای شاخصی صورت گرفته اما‌ به این دلیل که در داخل بافت شهری نیست، چندان مورد توجه قرار نگرفته است.

وی ادامه داد: ایجاد مسیر دسترسی به آجی‌چای، خط انتقال لوله آب خام و ایستگاه پمپاژ به طول شش کیلومتر از هسته مرکزی شهر به دره یاران، آمفی‌تئاتر روباز، ایجاد سرویس بهداشتی و تامین کمبودها، ایجاد مخزن آب به حجم 12 هزار متر مکعب، مسیر دسترسی از رشدیه و ربع رشیدی به طول 3.5 کیلومتر، سوله فضای بازی، پارک و فضای ورزشی، اجرای مخزن گالوانیزه آب، ایجاد مسیرهای روشنایی از اقدامات شاخص در این مجموعه است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز خواستار برگزاری جلسه قرار خدمت در این مجموعه باحضور اصحاب رسانه شد تا دستاوردهای این مجموعه توسط مدیریت شهری مطرح و بررسی شود.

حجت‌الاسلام برگی با گلایه از اینکه در ایام فاطمیه، کار قابل توجهی توسط شهرداری نگرفته، اظهار کرد: در سال های گذشته پیش از آغاز ایام فاطمیه در بیت امام جمعه محترم تبریز و طی مراسمی از برنامه‌های این ایام رونمایی می شد اما امسال چنین اتفاقی صورت نگرفته است. ایام فاطمیه آغاز شده و کم مانده به فاطمیه دوم برسیم، کارهایی شده اما آن کاری که باید محسوس و ملموس باشد، انجام نشده است.

وی با اشاره به نگرانی مربیان درخصوص قراردادها، اظهار کرد: شایعاتی درخصوص قرارداد مربیان مطرح است که باید مشخص شود این قرارداد از چه تاریخی منعقد و نهایی خواهد شد.

بی‌توجهی مناطق به دستور شهردار

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه برخی از مناطق شهرداری نسبت‌به دستورات شهردار تبریز بی‌توجهی می‌کنند، گفت: پس از دستور شهردار تبریز به مناطق، کارکرد و عملکرد این مناطق نیز پیگیری شود.

حجت‌الاسلام برگی با اشاره به اینکه عملکرد یکی از شهرداران ناحیه با نارضایتی شهروندان همراه است، گفت: وقتی در این خصوص تذکر می‌دهیم، به بنده اعلام می شود که وی فعال انتخاباتی است ، ممکن است مشکلاتی در آینده برای من ایجاد شود. شهردار منطقه یا ناحیه مقام نگرفته تا چهره‌یانتخاباتی باشد بلکه باید برای خدمت به مردم تلاش کند.

وی افزود: اما موضوع این است که مردم ما را انتخاب کرده‌اند تا چنین مسائلی را پیگیری کنیم. اگر امروز مشکل مردم حل نشود، انتخابات را برای چه می‌خواهیم؟ ما برای حل مشکل مردم انتخاب شده‌ایم، هر کسی که می‌خواهد باشد، بنده برای این موضوعات تاسف می‌خورم.

برگی گفت: نباید امروز برای انتخابات فردا بترسیم ما باید تمام تمرکز خود را برای حل مشکلات مردم بگذاریم، دوست نداشتم از منطقه‌ی آخماقیه نام ببرم چرا که شهردار منطقه وعده داده است تا چند روز مشکلات این منطقه را حل کند، بنده نیز امیدوارم تا این مسئله هرچه زودتر حل شود.

آموزش‌وپرورش نباید از خود سلب مسئولیت کند

روح‌الله رشیدی، عضو شورای شهر تبریز طی تذکری در این جلسه، اظهار کرد: کمک به سرویس مدارس دانش‌آموزان استثنایی در صحن شورا تصویب شد که عموما تنها دریافتی نقدی از شهرداری است.

وی با اشاره به اینکه خانواده این دانش‌آموزان از سوی مدارس تحت فشار هستند، گفت: این تذکر خطاب به آموزش‌وپرورش است که باید متعهد به انجام تکلیف خود باشد.

عضو شورای شهر تبریز با تأکید بر اینکه آموزش‌وپرورش نباید از خود سلب مسئولیت کند، گفت: شهردار نیز باید در این خصوص تذکر دهد که در بخش مالی پرداخت‌های لازم صورت بگیرد.

رشیدی با اشاره به این‌که مکاتبات کمیسیون فرهنگی نافرجام می‌ماند، گفت: پس از پیگیری مکرر، مکاتبات صورت‌گرفته با مجموعه فرهنگی و روابط عمومی شهرداری تبریز بی‌جواب مانده است که شهردار نسبت به این امر باید به زیرمجموعه خود تذکر دهد تا چنین مسائلی به صورت مصداقی در صحن شورا مطرح نشود.

وی با تأکید بر اینکه مسائل مطرح درخصوص مسیرگشایی 45 متری شهیدآل‌هاشم باید حل شود، گفت: اختلاف دستگاه‌ها در این خصوص باید حل شود چراکه باتوجه به به پایان رسیدن فصل کاری، فعالیت در این محدوده محدوده صعب شده است.

به‌کارگیری نیروهای جوان باید توام با تخصص و تعهد باشد

علی راستی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز، ضمن تسلیت ایام فاطمیه، اظهار کرد: موضوع استفاده از نیروهای جوان در مدیریت شهری قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: به‌کارگیری نیروهای جوان در مدیریت شهری، کارساز بوده و زمینه‌ساز آینده‌نگری است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: به‌کارگیری نیروهای جوان باید همراه با تخصص و تعهد باشد و استفاده از نیروهای باتجربه و بازنشسته نیز باید مدنظر قرار گیرد تا از تجربه آنان نیز استفاده شود.

راستی، ضمن قدردانی از شهردار تبریز برای زمینه‌سازی به‌کارگیری نیروهای جوان، گفت: این حرکت خوبی است که بایستی توام با تخصص و تعهد باشد.

وی با تأکید بر ضرورت فسادستیزی در مدیریت شهری، گفت: گام مهم در مبارزه با فساد، انتخاب افراد است و نیاز نیست منتظر تحقق فساد باشیم بلکه با وجود افراد متعهد و معتقد در بدنه مدیریت شهری، فسادستیزی محقق می‌شود.

عملکرد باشگاه ورزشی شهرداری قابل توجه است

پرویز هادی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز طی تذکری در این جلسه اظهار کرد: از کمیسیون ورزش مصوبه‌ای فرستادیم تا در دستور جلسه قرار گیرد، اما ظاهرا گفته شده است این موضوع در کمیسیون حل شود.

وی با اشاره به اینکه باشگاه‌ شهرداری تبریز در سطح کشور به عنوان باشگاه برتر انتخاب شده است، ادامه داد: طی دو سال اخیر این باشگاه هم در بحث ورزش همگانی استان آذربایجان شرقی به همت شهرداری رتبه اول را کسب کرده و هفته گذشته نیز به عنوان باشگاه برتر در سطح کشور انتخاب شده نتیجه و عملکرد قابل توجهی به حساب می‌آید.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه مصوبات کمیسیون باید در صحن علنی بررسی شود، افزود: این پیشنهاد شخصی بنده نیست بلکه مصوبه کمیسیون ورزش است، هفته‌ گذشته اجازه داده نشد تا کلیپ عملکرد سازمان عمران در صحن پخش شود به هرحال تمام این‌ها جزو عملکرد شهرداری و شورای ششم بوده و باید برای ارائه و بررسی آن‌ها زمان لازم اختصاص داده شود.

مرحله دوم صدور کارت منزلت اجرایی شود/ رفع مشکل طرح زوج و فرد ترافیکی برای خبرنگاران مدنظر باشد

یاسین بجانی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه طی تذکری اظهار کرد: در مرحله‌ اول شهرداری 14 هزار کارت منزلت صادر کرده و این درخواست وجود دارد که دستور داده شود تا بلافاصله صدور و ثبت نام کارت منزلت در مرحله دوم نیز آغاز شده و روند اجرایی آن ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به صدور کارت منزلت خبرنگاران، عنوان کرد: طبق پیگیری‌های انجام گرفته برای صدور کارت منزلت خبرنگاران از سه مجموعه‌ خانه‌ مطبوعات، بسیج رسانه و انجمن صنفی روزنامه‌نگاران فهرستی از خبرنگاران برای صدور کارت دریافت شده اما تا این لحظه کارت‌های خبرنگاران صادر نشده است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز در خاتمه خاطرنشان کرد: از سال 1398 طرح ترافیکی زوج و فرد در هسته مرکزی شهر به منظور کاهش ترافیک اجرا می‌شود، پیشنهاد می‌کنم دستور داده شود تا خبرنگاران و اصحاب رسانه که به دلیل ماهیت شغلی خود سروکار زیادی با هسته‌ مرکزی شهر دارند مجوز تردد در طرح ترافیکی زوج و فرد را داشته باشند.

 

انتهای پیام/