به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ لاله اشرفی، رییس مرکز مدیریت راههای استان، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۸ دوربین نظارتی در محورهای سراسر استان فعال است که جاده توسط این دوربینها مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورتیکه سرعت راننده غیرمجاز باشد، توسط دوربین شناسایی و تخلف به ارگانهای نیروی انتظامی ارسال و جریمه لازم صادر میشود.
رییس مرکز مدیریت راههای چهارمحال و بختیاری در خصوص کاربردهای دیگر دوربینهای نظارتی ادامه داد: در صورتیکه لاشهای در جاده افتاده باشد، قبل از وقوع حادثه، توسط همکاران مرکز مدیریت راهها که بصورت ۲۴ ساعته در حال فعالیت هستند، دیده شده و اکیپ مورد نظر برای جمعآوری اقدام میکنند.
اشرفی با اشاره به اینکه این دوربینها تمام تصاویر را به صورت ویدئو ضبط کرده و این امر سبب افزایش ایمنی رانندگان در جاده خواهد شد، گفت: همچنین در فصل بارندگی و سرما اگر لغزندگی در محورهای مواصلاتی ایجاد شود، توسط دوربینها دیده شده و اکیپ مورد نظر جهت رفع مشکل اقدام میکنند.
وی با بیان اینکه دوربینهای نظارتی به بهبود ایمنی جادهها از طریق شناسایی نقاط حادثهخیز و تحلیل الگوهای ترافیکی کمک میکنند، افزود: در صورت وقوع تصادف قبل از اینکه پلیس مقصر واقعی را شناسایی کند، دوربینهای ثبت تخلف به پیدا کردن مقصر تصادف کمک بسیاری میکنند.
ساعت اوج تردد در محورهای چهارمحال و بختیاری ۷ الی ۸ صبح
اشرفی ساعت اوج تردد در محورهای استان را ۷ الی ۸ صبح برشمرد و ادامه داد: معترضانی که ادعا میکنند در محور خاصی سرعتشان کم بوده و به اشتباه جریمه شدهاند باید بدانند دوربین ثبت تخلف، سرعت میانگین را ثبت میکند نه لحظهای.
رییس مرکز مدیریت راههای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دوربین بعضی از محورها میانگین سرعت متوسط را ثبت میکند، اذعان کرد: گاهی راننده با مشاهده دوربین از سرعت لحظهای خود میکاهد، درحالیکه دوربینهای ثبت تخلف میانگین سرعت در محور مربوطه را ثبت میکنند.
اشرفی با بیان اینکه به کمک این دوربینها میتوان تخلفات رانندگی را تشخیص داد و به علل تصادف جادهای نیز پی برد، گفت: تصاویر ضبط شده توسط این دوربینها به عنوان شواهد و مدارکی مستحکم جهت ارائه به دادگاه محسوب میشوند، به طور کلی دوربینهای نظارتی که در جادهها وجود دارند، علاوه بر این که سبب کاهش تصادفات می شوند به عنوان یک ابزار کاربردی جهت ایجاد امنیت در جاده نیز به شمار می روند.