به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما در اولین نشست مجمع بینالمللی رسانه های آزاد، یادبود 200 خبرنگار شهید جنگ غزه و لبنان که با حضور نمایندگانی از رسانه جبهه مقاومت در سالن همایش دانشگاه صدا و سیما برگزار شد، گفت: ترور حقیقت، عنوان گویایی است، اما گویاتر از آن، تلاش برای خاموش کردن حقیقت باشد. حقیقت هیچ گاه قابل خاموش شدن نیست.
وی افزود: اگر امروز در بحبوبۀ جنایات فجیع رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و فلسطین در این جلسه درباره شهدای رسانه صحبت می کنیم، حتماً به این نکته توجه داشته باشیم که رژیم صهیونیستی ساخته و پرداخته شده و بر آمده از جبهه استکبار که از 1948 و قبل از آن، سعی کردند آن رژیم جعلی را واقعیت جلوه دهند و بر افکار عمومی جهان تحمیل کنند تا بگویند این رژیم، کشوری مهم و مستحکم و ریشهدار است که هیچ گاه از بین نمیرود.
وی با اشاره به ایکه این تصویر پوشالی مدتهاست از بین رفته است، گفت: اسرائیلِ ساخته شده در افکار عمومی، سال 2000 از بین رفت. سال 2006 و در فرآیند نبرد 33 روزه زیر چکمههای رزمندگان مقاومت نابود شد. اگر تنفس مصنوعی این رژیم جنایتکار که توسط پشتیبانان جهانی و در رأس آنان آمریکا حمایت میشود، لحظه ای قطع شود، از این وجود ظاهری چیزی نمیماند.
رئیس سازمان صدا و سیما ادامه داد: روز به روز این پادشاه پوشالی عریانتر شد و مقاومت و رسانههای آن، عریانیِ این پادشاه را افشا کردند و در معرض دید جهان قرار دادند. همه دیدند که او نه قدرت دارد، نه اخلاق. نه انسانیت میداند و نه حتی توان مقاومت در برابر نیروهای مقاومت را داراست. این پادشاه به درستی عریان بود و این عریانی را رسانههای مقاومت عیان کردند. حتی دانشجویان دانشگاههای آمریکا و مردم کشورهای جهان در پایتختهای اروپایی امروز متوجه این عریانی پادشاه پوشالی شدند.
جبلی افزود: نکتۀ دوم این است که به درستی جهاد رسانهای، جهاد تبیین است. شهدای سر افراز رسانه، با خون خودشان حقیقت صهیونیستها را عریان کردند و به دنیا نشان دادند. وی گفت: ما پس از حادثه طوفان الأقصی شاهد مقاومت شجاعانۀ بیش از 13 ماهۀ مقاومت مردم غزه در برابر رژیم هستیم. این حادثه بزرگ نشان داد، آن مقدار که غربیها در ابزارها و تکنولوژیهای رسانهای و در دسترسی به شبکههای اجتماعی برای گسترش امپراطوری رسانهای خود نمایان کرده بودند، به شمشیر برنده علیه خودشان تبدیل شد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: هر غزهای با موبایل خود تبدیل به یک رسانه شد. تک تک شهروندان غزه از کودکان و بزرگان و ... خبرنگار شده، عضوی از این جبهه گستردۀ رسانهای شدند. مجاهد حماسی و جهادی که برای هدف قرار دادن اشغالگران غزه وارد صحنۀ عمل می شدند، در کنار خود یک مجاهد رسانهای داشت.
وی با اشاره به اینکه مجاهدان رسانهای در سختترین شرایط تصاویر را مخابره کردند و نشان دادند جهاد تبیین در پشت میز تحریریه نیست، گفت: 200 خبرنگار سانه ای در غزه و لبنان با خون خودشان ثابت کردند مزد جهاد تبیین رسانه، شهادت است؛ جهاد تبیینی که هم منجر به بیداری دنیا شد و از دیگر سو دست دشمن و قدرت پوشالی او را رو کرد و بر پوشالی بودن این خانۀ عنکبوت صحه گذاشت. افتخار تمام ماست که سابقۀ دوستی و آشنایی با خیلی از این عزیزان را داشتیم.
انتهای پیام/