شناسهٔ خبر: 69795374 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت آموزش و پرورش | لینک خبر

با حضور احمد محمود زاده در البرز؛

شش سالن ورزشی هنرستان غیردولتی تربیت بدنی بنی هاشمی ناحیه ۳ کرج افتتاح شد

معاون وزیر آموزش و پرورش در سفر یک روزه به استان البرز از هنرستان غیردولتی تربیت بدنی بنی هاشمی بازدید و شش سالن ورزشی این هنرستان را افتتاح نمود.

صاحب‌خبر -

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، احمد محمودزاده در این بازدید با اشاره به اهمیت گسترش هنرستان‌های فنی و حرفه ای در سطح کشور ، گفت: طبق برنامه هفتم توسعه کشور ۶۰ درصد دانش آموزان باید تحت آموزش مهارت های فنی و حرفه ای قرار گیرند و لذا در این مسیر نیازمند یک برنامه ریزی جدی و تلاشی عظیم می باشیم.

وی با تاکید بر اینکه مدارس ما باید از حافظه محوری به سمت مهارت محوری حرکت کنند، تصریح کرد: نیاز آینده جامعه ما بیش از هر چیز به جوانانی متخصص ، توانمند ، بصیر و پر تلاش در تمامی عرصه هاست.

محمودزاده با اشاره به موفقیت های دانش آموزان کشور در عرصه ها و برنامه های مختلف بین المللی، گفت: معماری آینده کشور در کلاس درس و توسط همین دانش آموزان عزیز رقم خواهد خورد و لذا باید برای پیشرفت و تعالی آنها برنامه ریزی عملیاتی طراحی کرد.

محمودزاده درخشش دانش آموزان کشور در مسابقات جهانی و رقابت های بین المللی ورزشی را حاصل زیرساخت های لازم در همین هنرستان های ورزشی دانست و گفت: هنرستان های تخصصی در تربیت ویژه دانش آموزان نقش بسیار بالایی دارد و آینده بچه ها در همین سال هاست که هسته های اصلی ان نقش می بندد.

وی با اشاره به علاقه دانش آموزان به رشته های ورزشی و تربیت بدنی ، اظهار کرد: رشته تربیت بدنی علاوه بر جذابیت برای دانش اموزان ، سلامتی و تندرستی را نیز برای آنها به همراه خواهد داشت که بسیار حائز اهمیت است و سلامتی جسم ، سلامتی روح و روان را به همراه خواهد داشت.

گفتنی است محمودزاده سالن های ورزشی تنیس روی میز ، تیراندازی، تیرو کمان، کشتی، زمین چمن مصنوعی و ژیمناستیک را در این هنرستان به بهره برداری رساند ، این مجموعه غیر دولتی در زمینی به مساحت ۶ هزار و پانصد متر مربع با بیش از ۱۱ سالن ورزشی به ۵۴۳ نفر از دانش آموزان ناحیه ۳ کرج خدمات آموزشی و پرورشی ارائه ی دهد .