شناسهٔ خبر: 69793835 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اولمرت: همه جهان از ما متنفرند

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونی گفت: حوادث آمستردام نتیجه اقدامات وحشیانه‌ای است که ما در نوار غزه و لبنان، انجام می‌دهیم؛ می‌توان گفت: همه از ما متنفرند!

صاحب‌خبر -

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه الشرق الاوسط، ایهود اولمرت نخست وزیر اسبق رژیم اسرائیل در مقاله‌ای در روزنامه عبری هاآرتص با اشاره به حوادث آمستردام هلند گفت: آنچه در حال رخ دادن است شورش‌های خطرناکی است که باید با جدیت و قاطعانه با آنها برخورد کرد، اما آنها نتیجه اقدامات وحشیانه‌ای است که ما در نوار غزه، کرانه باختری و لبنان، انجام می‌دهیم. او معتقد است که جامعه اسرائیل دوست دارد که به عنوان یک قربانی ظاهر شود. 

اولمرت اقدامات در هلند را رد کرد و در مقاله خود نوشت که «این یک پدیده خشونت آمیز یهودی ستیزی نیست. این اساسا تجلی نفرت بیشتر مسلمانان از اسرائیل و شهروندان آن است به دلیل آنچه در منطقه رخ می‌دهد و ادامه یهودی ستیزی تاریخی که منشا آن در تعصب مذهبی مسیحی نهفته است، به شمار نمی‌آید.» 

وی افزود: «این نفرت در حال گسترش است و اسرائیل را به گونه‌ای منزوی می‌کند که وضعیت و شیوه زندگی در آن در خطر است». 

«نظریه جهان علیه ماست» 

اولمرت گفت: تلاش برای مقایسه شورش‌های آمستردام با هولوکاست در درجه اول شاهدی بر از دست دادن تعادل روانی است. 

وی افزود: چند سالی است که ما در فضایی زندگی می‌کنیم که در آن کابینه اسرائیل از این نظریه حمایت می‌کند و آن را تشویق می‌کند که همه دنیا علیه ما هستند و همه در تلاش برای از بین بردن آن هستند و هر اسرائیلی که مخالف این سیاست یا بخشی از عملیات نظامی آن در سال گذشته است جزو کسانی به حساب می‌آید که از نظر حامیان کابینه و برخی از اعضای آن، از حماس حمایت می‌کنند و حتی ممکن است حمله مرگبار اکتبر ۲۰۲۳ را با یحیی السنوار هماهنگ کرده باشند. 

اولمرت تصریح کرد: هرکس از اقدامات کابینه در خارج یا از رویداد‌های میدان جنگ انتقاد کند، خود به خود دشمن مردم و حامی حماس است. در این شرایط جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، دوست بزرگ اسرائیل که تاکنون هیچ رئیس جمهوری از آمریکا این گونه کمک نکرده است را به دشمن و حامی حماس تبدیل کردیم.

بایدن ارتش خود را به خاورمیانه فرستاد و ناو‌های هواپیمابر و زیردریایی فرستاد. همچنین پیشرفته‌ترین هواپیما‌های جنگی آمریکا در دفاع از شهر‌ها و شهرک‌ها در برابر موشک‌های ایرانی شرکت کردند. اما یک تاخیر کوچک در مجهز کردن ما به تعدادی بمب - با توجه به بی توجهی آشکار کابینه و به ویژه نخست وزیر به توصیه‌های دولت آمریکا در مورد مسائل مربوط به آسیب رساندن شدید به صد‌ها هزار فلسطینی که در غزه نیستند - بایدن را به عنوان یک دشمن نشان داد.» 

اولمرت گفت: حادثه آمستردام «در درجه اول بیان خشم فزاینده از آنچه انجام می‌دهیم، آنچه می‌گوییم و اینکه چگونه در چشم بسیاری ظاهر می‌شویم است. آنچه آگاهی را در سراسر اروپا، آمریکای شمالی و جنوبی و بسیاری از کشور‌های آسیایی شکل می‌دهد، تصاویر ویرانی غزه است.

اولمرت نتیجه گیری می‌کند که «باید اذعان کنیم که جامعه اسرائیل دوست دارد به عنوان قربانی نفرت و یهودی ستیزی ظاهر شود که در نقاط مختلف جهان بیان خشونت آمیز دارد.» او هشدار می‌دهد که «این پدیده ها، این بار بر خلاف سایر رویداد‌های تاریخ خونین قوم یهود، با تجربه معاصر اعمال خشونت آمیز و وحشیانه و گاه جنایتکارانه مرتبط است که خود ما مسئول آن هستیم». 

اولمرت گفت: «آنچه در این دوره در غزه رخ می‌دهد، برای ما یک جنگ وجودی نیست و بیانگر نیاز موجه به دفاع از خود نیست، بلکه ادامه خشونتی است که هیچ هدف مشخصی ندارد. خشونتی است که احتمال نجات افراد ربوده شده را کاهش می‌دهد و همچنین منجر به مرگ بسیاری از نظامیان در حوادثی می‌شود که به هیچ نتیجه مناسبی ختم نمی‌شود. همچنین باید منصفانه پذیرفت که این امر منجر به مرگ بسیاری از ساکنان غزه می‌شود که در تروریسم شرکت نمی‌کنند و ادعای نادرستی است که همه ساکنان غزه حامی حماس هستند و این دقیقا همان چیزی است که بسیاری را در سراسر جهان خشمگین می‌کند. این امر مسلمانان ساکن اروپا و آمریکا را تشویق می کند تا علیه ما تظاهرات کنند و گاهی اوقات از خشونت استفاده کنند.»

وی افزود: وسواس بیمارگونه ما برای احساس نفرت علیه ما، از طرف کابینه اسرائیل تشویق می‌شود. هدف آن توجیه ادامه نبرد نظامی، تقویت همبستگی قربانیان در میان مردم اسرائیل، و اثبات این ادعا است که ما نمی‌توانیم هیچ امتیازی برای پایان جنگ و نجات ربوده شدگان بدهیم. ایفای نقش قربانی ما را مجبور می‌کند که بی جهت درگیر ادامه نبرد در لبنان شویم، جنگی که تلفات زیادی را در بین شهروندان شمال کشور و در میان نظامیان به دنبال دارد.» 

او در پایان می‌گوید: «ما به شورش‌ها و وحشی گری‌ها علیه مردم ساکن در مناطق جنگی ادامه خواهیم داد، با وجود اینکه آنها تروریست نیستند. ما هزینه‌هایی زیادی برای جنگ می‌پردازیم، آنها به تظاهرات علیه ما در سراسر جهان ادامه خواهند داد و ما را در رسانه‌های بین المللی محکوم می‌کنند.»

وی افزود: جدایی اسرائیل از جهان ادامه خواهد داشت، آنها به اسرائیل نخواهند آمد، ما سفر نخواهیم کرد، در فرودگاه‌ها و بنادر تحریم خواهیم شد و در سازمان ملل، علیه ما رای خواهند داد. می‌توان با رضایت و با دلسوزی فراوان گفت: همه از ما متنفرند!