شناسهٔ خبر: 69792689 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تاکید سرپرست دانشگاه پیام نور بر پیگیری مطالبات کارکنان از طریق شورای صنفی

تهران- ایرنا- سرپرست دانشگاه پیام نور ضمن اعلام حمایت از کارکنان این دانشگاه گفت: اگر خواسته‌های آنها از طریق شورای صنفی پیگیری شود نتیجه بهتری خواهد داشت، بنابراین پیش‌نویس اساسنامه شواری صنفی باید سریع‌تر تدوین شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه علمی ایرنا از دانشگاه پیام نور، امین ناجی در دیدار با نمایندگان کارکنان اداری دانشگاه ضمن تاکید بر نقش این دانشگاه در کشور بر حفظ نیروی انسانی در دانشگاه تصریح کرد و گفت: وجه مشترک اعضای علمی و اداری، دانشگاه پیام نور می باشد که هیچ کدام از اعضای علمی و یاوران علمی با یکدیگر تقابل نداشته، بلکه یک خانواده واحد محسوب می شوند.

وی با تاکید بر نگاه مثبت وزارت علوم به دانشگاه پیام نور ادامه داد: وزارت علوم به ضرورت دانشگاه پیام نور بیش از پیش تاکید دارد.

ناجی دانشجویان، اعضای علمی و اعضای اداری را سه رکن اصلی دانشگاه قلمداد و ابراز کرد: بدون تبعیض باید به هر سه رکن اساسی دانشگاه توجه شود.

سرپرست دانشگاه پیام نور همچنین بر لزوم پیگیری مطالبات کارکنان از طریق شورای صنفی تاکید کرد و افزود: ما حامی و پشتیبان کارکنان هستیم و خواسته ها و مطالبات آنها اگر از طریق شورای صنفی خود آنها پیگیری شود نتیجه بهتری خواهد داشت، بنابراین پیش نویس اساسنامه شواری صنفی باید هر چه سریع تر انجام شود.

تاکید سرپرست دانشگاه پیام نور بر پیگیری مطالبات کارکنان از طریق شورای صنفی

نمایندگان کارکنان دانشگاه نیز در این نشست پیشنهاداتی در زمینه اعمال آیین نامه تقلیل تفاوت حقوق دریافتی اعضای علمی و کارکنان اداری، توجه بیشتر به رفاهیات و افزایش مبلغ وام‌های کم بهره، تعطیلی پنج شنبه ها در کل کشور، استفاده از افراد توانمند در استان‌ها و جلوگیری از مسئولیت افراد تکراری، اعطای اضافه کار به کارکنان از طریق درآمدهای مراکز، تبدیل وضعیت پرسنل قراردادی و شرکتی، ایجاد ستاد رفاهی زیر نظر معاونت محترم اداری مالی یا ریاست محترم دانشگاه، کسر ساعت کاری بانوان و در صورت امکان تشکیل کمیسیون بانوان برای رسیدگی به مشکلات خاص آنها ارائه دادند.

به گزارش ایرنا، موضوع ادغام برخی مراکز دانشگاه پیام نور با زیرنظام‌های آموزشی دیگر یا حتی دانشگاه‌های نظام اصلی آموزش عالی از سال ۱۴۰۱ و در دولت سیزدهم به دلیل کاهش تعداد دانشجویان مطرح شد. رئیس پیشین این دانشگاه در گفت‌وگویی اواخر بهمن ۱۴۰۲ اظهار داشت: قرار شد از حدود ۳۸۶ مرکز و واحدی که داریم تعداد ۲۵۰ مرکز حفظ شود و سایر مراکز و واحدهایی را که تعداد دانشجوی زیادی ندارند در واحدهای دانشگاه تجمیع کنیم، یعنی موضوع تجمیع دانشگاه پیام نور با دانشگاه‌های دیگر یا دانشگاه فنی و حرفه‌ای در دستور کار نیست بلکه این کار در واحدهای خود دانشگاه پیام نور انجام می‌شود.

این موضوع یعنی ادغام یا تجمیع دانشگاه‌ پیام نور با مراکز یا دانشگاه‌های دیگر موجب اعتراض شماری از استادان و کارکنان این دانشگاه شد. بر اساس آخرین آمار دانشجویان از کتاب آمار آموزش عالی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲، ۴۰۳ هزار و ۳۲۱ نفر در این دانشگاه شامل ۳۶۰ هزار و ۴۴۰ نفر در مقطع کارشناسی و ۱۲ هزار و ۵۰ نفر در مقطع ارشد تحصیل می‌کنند. همچنین این دانشگاه قریب به ۳ هزار و ۶۰۰ عضو هیأت علمی در سطح کشور و حدود ۹ هزار نفر هم کارمند دارد.