شناسهٔ خبر: 69792037 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

حادثه تلخ در معدن طلای قروه؛ مرگ کارگر ۴۸ ساله زیر بولدوزر به دلیل نقص فنی

یکی از کارگران واحد سنگ شکن معدن طلای قروه بر اثر نبود ایمنی کار دچار سانحه شده و جان خود را از دست داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رحمت بختیاری، کارگر ۴۸ ساله و پدر سه فرزند، حین کار در واحد سنگ‌شکن معدن طلای داشکسن قروه، به دلیل نقص فنی بولدوزر جان خود را از دست داد. این حادثه دلخراش بار دیگر ضعف نظارت و ایمنی در معادن کشور را برجسته کرد.

جزئیات حادثه

رحمت بختیاری هنگام کار با بولدوزر متوجه نقص فنی دستگاه شد و برای رفع مشکل اقدام کرد. اما در جریان این کار، زنجیر بولدوزر به دلیل نقص جمع شده و دستگاه به روی او سقوط کرد. این حادثه ناگوار منجر به مرگ وی در محل شد.

اظهارات خانواده

رنجبر، برادر همسر این کارگر درباره این حادثه توضیح داد: برادر همسرم بارها مشکلات فنی دستگاه را گزارش داده بود. سیستم گاز و انژکتور بولدوزر ایراد داشت و چندین بار درخواست تعمیر آن را مطرح کرده بود، اما هیچ اقدامی انجام نشد. روز حادثه، او برای تنظیم گاز دستگاه اقدام کرد که بولدوزر به رویش رفت.

وی همچنین به کم‌توجهی مسئولان معدن به ایمنی دستگاه‌ها اشاره کرد و افزود: علی‌رغم اخطاریه‌های قبلی، همچنان از دستگاه معیوب استفاده می‌شد. این موضوع نشان‌دهنده ضعف جدی در نظارت و رعایت استانداردهای ایمنی است.

ضعف نظارت و ایمنی در معدن طلای داشکسن

معدن طلای داشکسن که یکی از معادن غنی کشور محسوب می‌شود، بار دیگر به دلیل وقوع چنین حادثه‌ای، ضعف در سیستم ایمنی و نظارت خود را نشان داد. عملکرد ضعیف واحد HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در این معدن باعث بروز چنین رخدادهایی می‌شود.

این حادثه تلخ بار دیگر ضرورت توجه جدی به ایمنی و استانداردسازی دستگاه‌ها در معادن را برجسته کرد.