به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان- خانم بهرامیان به همراه ۲۰ نفر از دوستان مسجدی خود، برنامه ریزی و اجرای طرحهایی را در زمینه حمایت از جبهه و مقاومت در شش مسجد نجف آباد، بر عهده گرفتند.
شاید حدود شش سال پیش بود که خانم راضیه بهرامیان و دوستانش در مسجد امام حسن عسکری(ع) یکی از محلههای نجف آباد اصفهان، کارهای فرهنگی خودشان را شروع کردند. یک گروه ۲۱ نفره از بانوان مسجدی؛ یکی خانهدار بود و دیگری استاد دانشگاه و آن یکی معلم و این یکی دندان پزشک و یکی هم پرستار، طلبه و دانشجو هم در جمع خود دارند و خلاصه جنسشان جور است. رفته رفته کار خود را توسعه دادند و فعالیتهای خود را در ۶ مسجد پیگیری کردند؛ اکنون هر کدام از این بانوان به عنوان مبلغ، در یکی از مساجد به صورت دورهای برنامه اجرا میکند.
برگزاری چند پویش برای جمع آوری کمکهای مردمی با شدت گرفتن جنگ اسرائیل با جبهه مقاومت، ایده جالبی به ذهن آنها رسید؛ پویشی راه انداختند و از مردم خواستند که کتابها، قرآن و مفاتیحهایی که در خانه استفاده نمیکنند را به مسجد بفروشند با این شرط که کل مبلغ یا بخشی از آن را به مردم غزه و لبنان اختصاص دهند. با این کار هم کتابخانه مسجد غنیتر میشود و هم دست مردم برای کمک بازتر. پرستار و دنداپزشک این گروه نیز مشابه این پویش را برای هم صنفیهای خود اجرا کردند و از جامعه پزشکی و پرستاری خواستند که لباسهای اضافی خود را برای کمک به جبهه مقاومت اهدا کنند. در کنار اینها پویش «همدلی طلایی» را نیز به مدت یک هفته اجرا کردند که بانوان محله با هدای طلاهای خود از این پویش نیز استقبال کردند.
ایدهای رسانهای برای آشنایی بچهها با گفتمان مقاومت برای آشنایی بچهها با مقاومت نیز برنامههای متنوعی را اجرا کردند. کار از دو گروه مجازی «هیئت دخترانه کوثر» و «هیئت پسرانه بهشتیون» آغاز شد؛ آیه آخر سوره فتح را به همراه قصه و انیمیشن متناسب با آن، بارگذاری میکردند و از بچهها میخواستند که با صدای خود این آیه را بخوانند و توضیح بدهند. طرح ۱۰ جلسهای تبلیغ مقاومت، نیز ویژه بچههای ۸ تا ۱۱ سال بود که در سطح شهر اجرا شد؛ در اولین جلسه انیمیشن «سوره فیل» را برای بچهها پخش کردند؛ این انیمیشن را به موضوع مقاومت مرتبط کردند و به بچهها پرچم فلسطین داده شد.
توانمندسازی مبلغین برای جهاد تبیین این مثل که «به جای ماهی دادن باید ماهیگیری یاد داد» را شاید کمتر در مسائل فرهنگی استفاده بشود اما خانم بهرامیان همین کار را در حوزه جهاد تبیین انجام داد. حدود ۵۰ مبلغ را آموزش داد تا آنها در مساجد محله خود به این منظور شبکه سازی کنند.