شناسهٔ خبر: 69790135 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان رضوی:

جنبش‌های آزادی‌خواهانه در جهان نتیجه گسترش تفکر بسیجی است

سردار یوسفعلی‌زاده گفت: تفکر مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم فراگیر شده و به‌عنوان فرهنگی کارآمد جای خود را به نحو شایسته‌ای در بلاد اسلامی پیدا کرده است.

صاحب‌خبر -

سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلی‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در خراسان رضوی، ضمن تبریک فرارسیدن هفته بسیج، اظهار داشت: این شجره طیبه؛ یک نسخه بی‌بدیل و منحصر به فرد است و در هرکجای جهان نفوذ پیدا کند موجب برکت و پشتوانه مظلومین، محرومین، عدالتخواهان و انسان‌های متدین است. 

جبهه مقاومت تکثیرشده تفکر بسیج است

وی با بیان اینکه شعار محوری هفته بسیج سال جاری «بسیج با مردم برای مردم» تعیین شده است، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با دانش‌آموزان و دانشجویان در آبان سال گذشته که در نخستین روزهای عملیات طوفان‌الاقصی انجام شد، فرمودند: «... در همین کشورهای غربی - در انگلیس، در فرانسه، در ایتالیا، در ایالت‌های مختلف خود آمریکا مردم با جمعیّت‌های انبوه می‌آیند داخل خیابان، علیه اسرائیل و در موارد بسیاری علیه آمریکا شعار می‌دهند؛ آبروی اینها رفت. اینها واقعاً هیچ علاجی ندارند، نمی‌توانند توجیه کنند، لذا می‌بینید یک ابلهی پیدا می‌شود می‌گوید اجتماع مردم در انگلیس کار ایران است؛ لابد بسیج لندن این کار را کرده، بسیج پاریس این کار را کرده!». حقیقت این است که در کشورهایی که حامی رژیم اشغالگر قدس هستند نیز افراد انسان‌دوست، با وجدان و ضد ظلم یافت می‌شود که به وضعیت غزه معترض باشند.

وی افزود: این جنبش‌های آزادی‌خواهانه؛ نتیجه گسترش تفکر بسیجی در دنیا است. در طول تاریخ اجتماعات و گروه‌های فراوانی بودند که گرچه به هیچ یک از ادیان توحیدی اعتقادی نداشتند ولی روحیه ضد ظلم داشته و از فساد بیزار بودند. امروز چنین روحیاتی را برخی از جوانان آمریکایی که مسلمان و یا شیعه نیستند، دارند به طوری که برخی از آن‌ها به قیمت محرومیت از تحصیل و سایر خدمات اجتماعی، از حکام خود برائت می‌جویند و از مردم مظلوم فلسطین حمایت می‌کنند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی با بازخوانی سیر تکاملی بسیج، گفت: بسیج در روزهای نخست شکل‌گیری؛ بیشتر بر جنبه‌های دفاعی و امنیتی متمرکز بود اما این شجره طیبه در بستر زمان؛ مسیر رشد و تکامل خود را همه‌جانبه طی کرد به‌طوری که کارکرد بسیج امروز با بسیج در سال‌های ۵۸ تا ۶۰ متفاوت است.

این مسئول تاکید کرد: هر کجا انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی به ازخودگذشتگی و فداکاری نیاز داشته، بسیج حضور پیدا کرده و ایثارگرانه در خط مقدم، نقش‌آفرین بوده است.

سردار یوسفعلی‌زاده تصریح کرد: در سازمان و ساختار بسیج تمام قومیت‌های کشور، اعم از فارس، ترک، لر، کرد، عرب و بلوچ و تمام اقشار جامعه اعم از شهری و روستایی، زن و مرد، پیر و جوان، دانش‌آموز و دانشجو، کارمند و کارگر، کسبه، استاد، روحانی، مهندس، دکتر و حقوقدان ظهور و بروز دارند که گویای گستردگی و همه‌جانبه بودن این تشکل و تفکر است.

وی بیان داشت: بر اساس رهنمودهای امام خمینی (ره) و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ همیشه راه برای نقش‌آفرینی مردم در عرصه‌ها باز شده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی یادآور شد: امروز بسیج جای خود را در تمام شئون و اقشار باز کرده است. ۲۲ قشر از جمله بسیج اساتید، بسیج هنرمندان، بسیج دانش‌آموزی، بسیج دانشجویی و بسیج خواهران در بدنه بسیج؛ حضور و نمود دارند و هر کدام در موضع تخصصی خود فعالیت می‌کند.

این مسئول با اشاره به صدور تفکر بسیجی، ابراز داشت: امروز هویت جبهه مقاومت؛ تکثیرشده تفکر بسیج است و بحمدالله آموزه‌های بسیج صادر شده است.

سردار یوسفعلی‌زاده تصریح کرد: بسیج در سرزمین‌های اسلامی تکثیر و تفکر مبارزه با ظالم و دفاع از مظلوم فراگیر شده و کارآمد است و جای خود را به نحو شایسته‌ای در بلاد اسلامی پیدا کرده است.

وی بیان داشت: یکی از ارزش‌های دفاع مقدس، جنبه‌های مردمی بسیج در خلق این حماسه جاوید است؛ بر همین اساس ثبت و ضبط و همچنین انعکاس این بخش به روش‌های مختلف در اداره‌کل حفظ آثار نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان دنبال می‌شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح در دوران دفاع مقدس به تنهایی قادر به مقابله با ارتش تا بن دندان مسلح بعث نبودند و وقتی مردم به یاری آن‌ها آمدند بیرون راندن دشمن از خاک ایران اسلامی عملی شد.

این مسئول تاکید کرد: باید قدردان این مولود مبارک و شجره طیبه باشیم و آن را ارج نهیم و از آن صیانت کنیم تا پرچم بسیج تا ظهور حضرت مهدی (عج) در اهتزاز بماند.

گفت‌وگو: محمدرضا حقدادیان

انتهای پیام/