محسن صادقیامینی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: چهار راهبرد کلیدی از جمله برندسازی، هوشمندسازی، تنظیم بازار، ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی براساس مصوبات شورای سازمان سال گذشته به تصویب رسیده است و فعالیتهای سازمان با تمرکز بر این عناوین دنبال میشود.
وی افزود: این راهبردها زیربنای فعالیتهای سازمان در حوزههای مختلف از جمله ساماندهی مشاغل و فراوردههای کشاورزی است و این اقدامات در قالب بودجهای بالغ بر ۳۳۰ میلیارد تومان اجرایی میشود.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهری قم با اشاره به راهاندازی بازارچههای همشهری به عنوان یکی از گامهای مهم در حوزه برندسازی خاطرنشان کرد: این بازارچهها به عنوان نخستین بازارچههای فعال در سطح شهر قم شناخته میشود.
صادقیامینی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ بازارچه در سطح شهر فعالیت میکند، اضافه کرد: احداث ۹ بازارچه جدید نیز از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است و بعضی از این پروژهها در حال ساخت و بعضی دیگر در مراحل راهاندازی است.
وی در خصوص مالکیت این بازارچهها تصریح کرد: بازارچههای همشهری بهعنوان بازارچههای مقیاس ناحیهای تحت مالکیت کامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهری قم قرار دارد.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهری قم عنوان کرد: این فروشگاهها ابتدا با مالکیت اشخاص فعالیت میکرد، اما با تغییر سیاستها تصمیم گرفته شد که این با رویکرد محلهمحوری و تحت مالکیت شهرداری قم در مساحتی بین ۷۵ تا ۱۰۵ مترمربع به فعالیت بپردازند.
صادقیامینی گفت: در حال حاضر چهار فروشگاه ریحان با مالکیت شهرداری در قم فعال است و برنامههایی برای افزایش این تعداد پیشبینی شده است.
وی افزود: مالکیت شهرداری تأثیر مستقیمی بر نرخ فروش، نحوه برخورد با شهروندان و توسعه و تنوع فعالیتها دارد.