شناسهٔ خبر: 69784765 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انصاف نیوز | لینک خبر

خبر تازه از پرونده‌ی اسیدپاشی اصفهان؟!

صاحب‌خبر -

ده سال از پرونده‌ی اسیدپاشی‌های اصفهان می‌گذرد و حالا خبر تازه‌ای در این باره منتشر شده است که بر اساس آن ‘تحقیقات امنیتی توانست مانع ادامه‌ی اقدامات عامل اسیدپاشی‌ها شود’.

به گزارش انصاف نیوز، این ادعایی است که سایت اصولگرای مشرق نیوز مطرح کرده است.

این سایت که ادعاهایی درباره‌ی نزدیکی آن به برخی نهادها در فضای سیاسی و رسانه‌ای ایران مطرح می‌شود در بخشی از نقد خود به یادداشت اخیر محسن رنانی نوشته است: در پروژه‌ی اسیدپاشی اصفهان رسما اعلام شد که تحقیقات امنیتی هنوز نتوانسته فرد سوءقصدکننده را دستگیر کند اما توانسته مانع ادامه‌ی اقدامات او شود.

مشرق نیوز درباره‌ی اینکه عامل اسیدپاشی چه کسی بوده و چگونه ‘تحقیقات امنیتی’ توانسته او را از ادامه‌ی اقداماتش منصرف کند، توضیح بیشتری نداده است.

پرونده‌ی اسیدپاشی به چند مورد اسیدپاشی زنجیره‌ای در اصفهان اشاره دارد که زنان جوان را هدف قرار می‌داد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: