علیاکبر کیپور روز یکشنبه در حاشیه نخستین تمرین عملیاتی حوادث ترافیکی پرتلفات که همزمان با روز جهانی «یادمان قربانیان حوادث ترافیکی» که در ابتدای روستای «عباسآباد» تربتحیدریه برگزار شد، افزود: با توجه به تغییر سبک معماری و توسعه بلندمرتبه سازی، اکنون به دلیل نبود نردبان و بالابر، امکان امدادرسانی در ارتفاعات در عمل میسر نیست.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه نیز گفت: از مجموع ۳۶ دستگاه خودروی امدادی، ۱۵ دستگاه قدیمی و فرسوده هستند و ضرورت جایگزینی آنها بسیار مشهود است.
سجاد رحیمیبیستونی افزود: همچنین برای جبران زمانی که ممکن است هلالاحمر دیر به صحنه برسد، به وسایلی چون جک، مفتولبر و دیگر وسایل امداد و نجات نیاز داریم.
وی با اشاره به تمرین امروز نیروهای امدادی بیان کرد: طرح تمرین برخورد یک دستگاه اتوبوس مسافربری به ون و در پی آن برخورد تعدادی خودروی سبک و به تبع آن اعلام مصدومیت بیش از ۴۰ نفر از هموطنان بود.
این مسوول اضافه کرد: بلافاصله دستگاههای امدادی شهرستان تربت حیدریه به محل فوریت فراخوان و حمل مجروحان به بیمارستان امام حسین(ع) انجام شد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه هم گفت: با توجه به ارزیابی به عمل آمده یک اتوبوس مسافربری به خودروی ون برخورد و سپس به دنبال این حادثه سه دستگاه خودروی سواری و یک وانت به دلیل سرعت بالا حادثه دوم را، رقم میزنند.
مسعود سعادتنژاد تعداد مصدومان را ۵۷ نفر برشمرد و افزود: ۴۰ نفر در اتوبوس مسافربری، ۱۰ نفر در ون، ۶ نفر در خودرویهای سبک و یک نفر در وانت دچار آسیب دیدگی شدند و از مجموع آسیبدیدگان و بر اثر شدت جراحات پنج نفر در دم جان خود را از دست دادند.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، به ۳۸۰ هزار نفر جمعیت سه شهرستان تربتحیدریه، زاوه و مهولات واقع در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
این دانشگاه ۲۷۲ تخت در بیمارستان امام حسین (ع)، ۲۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در مهولات دارد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه با مزیتهای مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
۱۷ نوامبر برابر با ۲۷ آبان ماه روز جهانی یادواره قربانیان حوادث ترافیکی است.