خبرگزاری میزان- حجت الاسلام والمسلمین علی مظفری معاون قضایی قوه قضاییه به همراه محمدرضا صاحبی پسندیده معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران و دیگر هیئت همراه با هدف نظارت میدانی بر عملکرد حوزههای قضایی و ارائه راهکارهایی متناسب برای حل مشکلات مراجعین از دادگاه عمومی بخش چهاردانگه بازدید کرد.
کار در دستگاه قضایی، جهادی و برپایه استقلال توام با تعامل با دستگاهها انجام میشود
در جریان این بازدید، معاون قضایی قوه قضاییه ضمن دیدار و گفتوگو با کارکنان و قضات به بررسی مسائل و مشکلات بخش و درخواستها و پیشنهادات آنها پرداخت.
وی با حضور در جمع کارکنان دادگاه بخش چهاردانگه با قدردانی از عملکرد مثبت این حوزه قضایی، گفت: دستگاه قضایی در تمامی سطوح در عین حفظ استقلال، مسئله تعامل با سایر دستگاهها را نیز در دستور کار خود قرار داده است.
معاون قضایی قوه قضاییه افزود: قضات ما نیز در صدور رای، مستقل عمل میکنند، اما این بدان معنا نیست که از مشورت با دیگر قضات و یا بهرهگیری از دانش قضایی نویسندگان معتبر غافل شوند.
حجتالاسلام والمسلمین مظفری با بیان اینکه جایگاه قضاوت و در مجموع فعالیت در دستگاه قضایی در نظام ما ارزشمند و والاست، تصریح کرد: چه بهتر این کار جهادی با نیت معنوی برای رفع مشکلات مردم همراه شود که البته اکنون این اهتمام به خدمت رسانی مطلوب به مردم نیز وجود دارد.
وی در ادامه عنوان کرد: این گونه سفرها و بازدیدها برای احصا و بررسی مشکلات و در نهایت ارائه راهکار در راستای حل مشکلات حوزههای قضایی از سوی ریاست قوه قضاییه طرح ریزی شده و به طور قطع در آیندهای نزدیک شاهد اقدامات مثبتی خواهیم بود.
معاون قضایی قوه قضاییه افزود: امروز با حضور در شعب و دفاتر شعب در جریان میزان رسیدگی همکاران قرار گرفتیم که مطلوب و به موقع است و با وجود مشکلات از نظر مکانی جهادی کار میکنند.
گفتنی است؛ در این بازدید حجت الاسلام والمسلمین مظفری معاون قضایی قوه قضاییه مشکلات اقتصادی چندین واحد تولیدی با حضور کارآفرینان آن واحدها بررسی قرار گرفت.
حمایتهای قوه قضاییه از فعالیتهای اقتصادی، مانع تعطیلی واحدهای تولیدی شده است
معاون قضایی قوه قضاییه در جریان این بازدید به مشکلات اصحاب پرونده شرکت لوله و تجهیزات سدید رسیدگی کرد.
حجتالاسلام والمسلمین مظفری در رابطه با این موضوع گفت: بخش چهاردانگه به نوعی قطب اقتصادی منطقه محسوب میشود و تعداد قابل توجهی از شرکتها و واحدهای تولیدی در این بخش مشغول به کار هستند.
وی اظهار کرد: اگر حمایتهای دستگاه قضایی از بسیاری از واحدهای تولیدی نباشد به صورت عادی و معمول کارها خوب پیش نمیرود، بنابراین با بررسیها و پیگیریهای انجام گرفته در سالهای اخیر و نگاه حمایتی دستگاه قضایی از کارآفرینان و تولیدکنندگان، از تعطیلی واحدهای بسیاری جلوگیری به عمل آمده است.
معاون قضایی قوه قضاییه افزود: دستگاه قضایی با بهرهمندی از ظرفیتهای قانونی موجود اگر واحدی تعطیل شده باشد به دنبال ارائه راهکار برای احیای آن است.
قوه قضاییه از ارفاقات قانونی برای احیای واحدهای تولیدی ورشکسته استفاده میکند
حجت الاسلام والمسلمین مظفری تصریح کرد: واحدهای تولیدی وجود دارند که برای آن شرکت حکم ورشکستگی صادر شده و طبق روال معمولی، آن واحد تولیدی باید تعطیل و اموالش به فروش میرفت و به بستانکاران داده میشد، اما مجموعه قضایی تلاش میکند از واحدهای تولیدی ورشکسته را در نظر بگیرد، تا آن واحد تولیدی از ارفاقاتی که در هنگام ورشکستگی برای تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی لحاظ میشودف بهرهمند شوند.
وی عنوان کرد: نگاه حمایتی قوه قضاییه از اقتصاد، ایجاد نگاه تعاملی بین طلبکاران و تولیدکنندگان است که با مهلت گرفتن از طلبکاران، مشکلات شرکتهای در شرف تعطیل شدن را برطرف سازد، استفاده از این روند اساسی در دستگاه قضایی در هنگام ورشکستگی واحدهای تولیدی، به طور عمده منتهی به احیای مجدد مراکز تولیدی و خارج شدن از حالت ورشکستگی میشود.
به دنبال حل مشکل شرکت لوله و تجهیزات سدید هستیم
معاون قضایی قوه قضاییه در ادامه با بیان اینکه در جریان سفر به بخش چهاردانگه مشکلات شرکت لوله و تجهیزات سدید و ایران خودرو دیزل مورد بررسی قرار گرفت، تصریح کرد: بخش عمده مشکل شرکت لوله و تجهیزات سدید در حال حاضر، نبود بازار مصرف است.
وی تاکید کرد که به دنبال حل مشکلات شرکت لوله و تجهیزات سدید در جلسات با مسئولان هستیم.
معاون قضایی قوه قضاییه درباره موضوع شرکت ایران خودرو دیزل هم گفت: خوشبختانه بخشی از مشکل این شرکت از طریق خود دادگاه بخش برطرف شده است. درخصوص این شرکت تعهداتی انجام شده است و بحش دیگر هم در دست پیگیری و اقدام است و مشکل بزرگی برای تولید در این شرکت وجود ندارد.
انتهای پیام/