شناسهٔ خبر: 69781421 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی عملکرد برداشت برنج در مازندران

کشاورزان مازندران تقریباً صد درصد پرورش رتون و ۸۸ درصد کشت مجدد برنج را برداشت کرده‌اند، که طبق پیش‌بینی‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش عملکرد داشته است.

صاحب‌خبر -

رمضانی رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندران گفت: تاکنون کشاورزان استان تقریباً صد درصد پرورش رتون را از سطح زیر کشت ۴۰ هزار هکتار برداشت کرده‌اند. همچنین از کشت مجدد که در سطح ۷۳ هزار و ۷۰۰ هکتار بوده، حدود ۶۵ هزار هکتار برداشت شده که معادل حدود ۸۸ درصد می‌شود.

او به کشاورزان توصیه کرد با توجه به اینکه رطوبت پنهان در پرورش رتون نسبت به کشت مجدد بیشتر است، زیرا لایه نازک‌تری دارد و پوسته آن مانند کشت مجدد ضخیم نیست، حتماً نسبت به فرآوری و خشک نمودن آن طبق دستورالعمل اقدام کنند. 

رئیس اداره برنج جهاد کشاورزی مازندرا ن افزود: پس از برداشت کشت اول، کشاورزان برای برداشت دانه‌های روغنی یا گندم و جو، باید ظرفیت آب‌گیری آببندان‌ها را در نظر داشته باشند تا مشکلی از بابت تأمین آب نداشته باشند.

رمضانی گفت: کشت اولی که برداشت شد طبق پیش‌بینی‌ها همان ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش عملکرد را محقق کرد و در خودکفایی و خوداتکایی برنج نقش خواهد داشت.

منبع:خبرگزاری صدا و سیمای مازندران