شناسهٔ خبر: 69778525 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

اهتزاز بزرگ‌ترین پرچم لبنان در تپه های عباس‌آباد

بزرگ‌ترین پرچم لبنان، طی مراسمی با حضور خانواده‌های شهدا، جانبازان و شخصیت‌های برجسته محور مقاومت، از جمله مشاور عالی فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سفیر سابق ایران در اردن در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد به اهتزاز درآمد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بزرگ‌ترین پرچم لبنان، طی مراسمی با حضور خانواده‌های شهدا، جانبازان و شخصیت‌های برجسته محور مقاومت، از جمله مشاور عالی فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سفیر سابق ایران در اردن در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد به اهتزاز درآمد. در این مراسم همچنین از کتاب «نصرالله»، نوشته حجت‌الاسلام محمدرضا زائری، رونمایی شد.

سید محمدحسین حجازی، مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، ضمن اشاره به اهمیت مقاومت در کشورهای اسلامی، گفت: «یاد و خاطره سید مقاومت، سید حسن نصرالله، که شهادتش ضایعه‌ای بزرگ برای جهان اسلام بود، انگیزه‌ای برای تقویت اراده مبارزه با صهیونیسم است. این مراسم نمادین نشان‌دهنده زنده بودن خون مقاومت است و امیدواریم این مسیر تا زوال رژیم اشغالگر صهیونیستی ادامه یابد.» او افزود: «شهرداری تهران و منطقه فرهنگی عباس‌آباد با برگزاری این رویداد، گام‌های فرهنگی مهمی در راستای زنده نگه‌داشتن یاد شهدا برداشته‌اند.»

حمیدرضا مقدم‌فر، مشاور عالی فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در این مراسم ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه گفت: «سید حسن نصرالله شخصیتی ناشناخته است، مشابه حضرت زهرا (س). باید ابعاد مکتب او را شناخته و معرفی کنیم تا قصورمان در این زمینه به تقصیر تبدیل نشود.» او همچنین با اشاره به اهمیت کتاب «نصرالله»، آن را فتح بابی برای پژوهشگران دانست تا این شخصیت برجسته را بهتر بشناسند.

مجتبی فردوسی‌پور، دیپلمات ارشد جبهه مقاومت و سفیر سابق ایران در اردن، شهادت سید حسن نصرالله را با واقعه عاشورا مقایسه کرد و گفت: «شهادت سید حسن نصرالله همانند عاشورا، علت بقای اسلام است. انقلاب اسلامی ایران نیز با الهام از همین نهضت، مبارزه با استکبار و صهیونیسم را مبنای خود قرار داده است.»

او در نهایت بر لزوم تداوم مکتب مقاومت و ضرورت تبیین الگویی از حکمرانی اسلامی مبتنی بر معیارهای دینی توسط نخبگان و دانشگاهیان تاکید کرد.

این مراسم که در فضایی معنوی برگزار شد، نمادی از اتحاد کشورهای اسلامی در برابر رژیم صهیونیستی و تقدیر از فداکاری‌های شهدای مقاومت بود.