شناسهٔ خبر: 69776325 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

علت استفاده از سلفون در میوه فروشی‌ها + فیلم

واکس زدن و یا نایلون پیچ کردن میوه تکنیکی برای جلب مشتری است.

صاحب‌خبر -

براق بودن میوه‌ها در برخی فروشگاه‌ها به علت استفاده از مواد شیمیایی خاصی است که علیرضا رضاپور، کارشناس روستا استفاده از این نوع میوه ها را پیشنهاد نمی‌کند. همچنین او گفت استفاده از سلفون و یا نایلون های خاص بر روی میوه سبب به تاخیر افتادن روند خراب شدن محصولات می‌شود.

<div id="video-display-embed-code_20076784"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8868606/20076784?width=400&height=300"></script></div>