به گزارش "ورزش سه"، یک هفته بعد از دیدار حساس آرسنال و چلسی از هفته یازدهم رقابتهای لیگ برتر انگلیس که با تساوی ۱-۱ دو تیم به پایان رسید، نونی مادوئکه، ستاره جوان خط حمله چلسی به شایعات درخصوص ناراحتی خود از تعویض در نیمه دوم بازی واکنش نشان و ادعای جالبی را مطرح کرد.
مادوئکه در شصت و هشتمین دقیقه دربی لندن، با تصمیم انزو مارسکا از زمین خارج شد و جای خود را به میخایلو مودریک داد. مادوئکه بلافاصله بعد از خروج از زمین، مستقیما به تونل ورزشگاه رفت تا راهی رختکن شود.
این حرکت از سوی او را رسانهها و همچنین کارشناسان فوتبال انگلیس از جمله ریو فردیناند یک حرکت منفی قلمداد کردند و مدعی شدند که مادوئکه با سن و سال کمش با انجام این حرکت به اعتبار تیمش لطمه وارد کرده است.
با این حال اما مهاجم گلزن چلسی در گفتوگو با خبرنگاران درخصوص این اتفاق گفت: "بعد از تعویض سریعا به سمت تونل رفتم تا راهی سرویس بهداشتی شوم و تنها ۳۰ ثانیه بعد برگشتم.
اگر بازیهای زیادی از چلسی را دیده باشید، متوجه این موضوع خواهید شد که من همیشه بعد از تعویض مستقیما از زمین خارج و به سمت سرویس بهداشتی میروم. اصلا چیز مهمی نیست."