شناسهٔ خبر: 69774583 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

رییس اتاق بازرگانی ایران:

۶۰ درصد از ظرفیت‌ واحد‌های تولیدی خالی است/ بورس تقویت می‌شود

رییس اتاق بازرگانی ایران: رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: در جلسه ای که دیروز با سران قوا در هیات دولت برگزار شد شاهد بودیم رییس مجلس تاکید می کردند اعتماد مردم به بورس تقویت شود. بورس می‌تواند محل خوبی برای جمع آوری سرمایه های کوچک و سرمایه گذاری های کلان باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایلنا، صمد حسن زاده، رییس اتاق بازرگانی ایران در هجدهمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: در عراق ظرفیت بزرگی برای صادرات ایران نهفته و عراق به بیشتر محصولات صادراتی ایران نیاز دارد اما هند و ترکیه و پاکستان و دیگر کشورها به دنبال این بازار هستند و تسهیلاتی که عراقی ها در تجارت با این کشورها دارند باعث می شود به این کشورها ترغیب شوند امیدواریم مسئولان ما با رفع مشکلات مربوط به اف ای تی اف این مشکلات را حل کند. اف ای تی اف مشروعیت تحریم آمریکا را تقویت می‌کند.

وی افزود: ایران می تواند صادرات خود به عراق را تا ۲۰ میلیارد دلار افزایش دهد و این رقم می تواند در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی افزایش یابد.

صمدزاده اظهار کرد: با توجه به فضایی که الان در کشور حاکم است و با توجه به رهنمودهای رهبری و تدابیر آقای پزشکیان تلاش می‌شود نارسایی های اقتصادی حل و فصل شود‌.

وی ادامه کرد: در جلسه ای که دیروز با سران قوا در هیات دولت برگزار شد شاهد بودیم رییس مجلس تاکید می کردند اعتماد مردم به بورس تقویت شود.

رییس اتاق ایران تصریح کرد: بورس می‌تواند محل خوبی برای جمع آوری سرمایه های کوچک و سرمایه گذاری های کلان باشد.

وی اضافه کرد: انتظار بر این است که با آمدن آقای ترامپ فشارهای تحریمی بر کشور اعمال شود و ما از طرف بخش خصوصی درخواست داریم تدابیری برای کمک به بخش خصوصی اندیشیده شود تا این بخش در مقابل فشارهای تحریمی کمتر متضرر شود.

رییس اتاق ایران گفت: براساس آمارهای مرکز پژوهش های اتاق ایران در چهار ماهه اول امسال محیط کسب و کار کشور وضعیت خوبی نداشته و ناترازی برق و شرایط اقتصادی این وضعیت را رقم زده است. براساس این گزارش ۶۰ درصد از ظرفیت‌های واحد‌های تولیدی خالی بود و این یک فاجعه برای کشور است که به افزایش هزینه تولید برای صنعت انجامیده است.

حسن زاده در ادامه از لزوم تعیین تکلیف بنگاه‌هایی گفت که در اختیار دولتی‌ها قرار دارد و تصریح کرد: جای تأسف است که شاهد زیان انباشته شرکت‌های دولتی هستیم، آنها از پول ملت ارتزاق می‌کنند و در مقابل زیان دهی دارند و‌ این عملکرد آنها به ناترازی در زمینه های گوناگون انجامیده ما از دولت انتظار تدبیر کارشناسی داریم و می خواهیم دارایی های این شرکت های دولتی به بخش خصوصی واگذار شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: