به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی، در ادامه گفتگو با مسئولان دفاتر سامانه ۱۳۷پلاس در مناطق ۲۲گانه، این بار در دفتر سامانه ۱۳۷پلاس منطقه ۳ حضور یافته و با مجتبی رحیمی مسئول سامانه این منطقه به گفتگو نشستیم که معتقد است شرایط حاکم بر فرهنگ شهروندی منطقه به دلایل مختلف به گونهای است که انتظارات بالایی از مدیریت شهری دارند.
رحیمی به این موضوع هم اشاره میکند که افزایش تماسها و پیامهای شهروندی در منطقه ۳ بیشتر از روی آگاهی به حقوق شهروندی بوده و برای شهروندان این منطقه، ۱۳۷پلاس حکم همهکاره بودن منطقه را دارد.
انتظارات شهروندان منطقه ۳ و مقایسه سامانه ۱۳۷پلاس با کشورهای دیگر
مسئول سامانه ۱۳۷پلاس منطقه ۳ در ابتدای این گفتگو با اشاره به حضور ۲۱ ساله خود در شهرداری تهران گفت: از سال ۸۲ وارد شهرداری شده و در سال ۸۴ به عنوان کارشناس ثبت خبر در سامانه ۱۳۷ مشغول شدم و هماکنون به عنوان مسئول سامانه ۱۳۷پلاس منطقه در خدمت شهروندان هستم.
وی با بیان اینکه مساحت این منطقه ۳ هزار هکتار بوده و از شمال به بزرگراه صدر از شرق به خیابان پاسداران از جنوب به بزرگراه شهید سلیمانی و بزرگراه همت و از غرب به بزرگراه چمران متصل است، گفت: بخشی از منطقه ۳ هنوز بافت قدیمی دارد و ده ونک، حسنآباد زرگنده و ستار کشانی به عنوان سه ده، بخشی از مساحت این منطقه را تشکیل میدهند؛ همچنین این منطقه دارای ۴ بوستان فرامنطقهای میباشد.
رحیمی با اشاره به اینکه در این منطقه ۶ ناحیه، ۱۲ محله، ۶۶ سفارت و مرکز اقامتی سفرا و دیپلماتها و ۲ امامزاده وجود دارد، عنوان کرد: مردمان این منطقه به دلایل مختلف از سطح آگاهی بالایی برخوردار هستند و بعضاً در تماسهای خود با سامانه ۱۳۷پلاس، این سامانه را با کشورهای دیگر مقایسه میکنند و انتظار دارند خدمات گستردهای به آنان ارائه شود.
۱۳۷پلاس و همهکاره بودن در منطقه
مسئول سامانه ۱۳۷پلاس منطقه ۳ اظهار کرد: خرده فرهنگی در منطقه حاکم است که معتقدند ۱۳۷ پلاس همهکاره بوده و حتی پیامهایی که مرتبط با دیگر مراکز خدماتی است را به ما ارجاع میدهند.
وی افزود: به دلیل سطح انتظار شهروندان از مدیریت شهری مجبور هستیم که رضایت شهروند را جلب کنیم؛ بنابراین در سال گذشته (۶ماهه اول سال) رضایت ۹۴درصدی شهروندان را داشتیم که این آمار در بازه زمانی مشابه در سال جاری به ۹۸ درصد رسیده است.
مسئول سامانه ۱۳۷پلاس منطقه ۳ با اشاره به آمار تماس شهروندان در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ که ۲۹ هزار و ۵۶۹ پیام بود و این میزان پیام و تماس شهروندی در ۶ ماهه اول سال جاری به ۳۱ هزار و ۲۹۹ پیام و تماس رسیده است، خاطرنشان کرد: دلیل افزایش پیام شهروندان در ۶ ماهه اول سال به دلیل بالا بودن سطح انتظار است نه عملکرد منفی یا ترک فعل پیمانکاران.
رحیمی در توضیح بیشتر اظهار کرد: امسال پیام نظافت معابر موضوع اول بود که دلیل آن هم این بود که شهروندان به دلیل سرعت بالای خدماترسانی در جمعآوری زباله حتی ریخته شدن برگ درختان در پاییز را هم به شهرداری گزارش میدهند و انتظار دارند که به سرعت جمعآوری شود.
یک شهروند: بعد از این بیشتر با ۱۳۷ تماس میگیرم
وی ادامه داد: چندی قبل یک شهروند تماس گرفت و گفت امروز پیام جمعآوری زباله و ضایعات در سامانه ۱۳۷ ثبت کردم که در کمال تعجب بعد از ۱۵ دقیقه مأموران شهرداری نسبت به جمعآوری زباله اقدام کردند؛ بنابراین انقدر به شهرداری امیدوار شدم که بعد از این بیشتر با ۱۳۷ تماس میگیرم.
مسئول سامانه ۱۳۷پلاس منطقه ۳ با بیان اینکه سطح انتظار شهروندان این منطقه از سامانه ۱۳۷ بالا رفته و هر کاری که باشد را به ۱۳۷ اطلاع میدهند، گفت: ۵۰ درصد پیامهای عمران ما مربوط به دیگر مراکز خدماتی مانند آب و گاز و برق است و شهروند تماس میگیرد که لکهگیری سیمانی اداره گاز را قبول ندارد و شهرداری بیاید و آسفالت کند یا کاشی جلوی درب منزل را مرمت نماید.
رحیمی افزود: پیام جالب یک شهروند این بود که دسته کلیدش در جوی آب افتاده و ۱۳۷ بیاید و کمک کند یا اینکه شهروندی در خصوص مشکلی که با اینترنت شاتل داشت از ۱۳۷ کمک خواسته بود و این نشاندهنده اعتماد شهروندان منطقه به ۱۳۷ است.
وی در ادامه با بیان اینکه تمامی پیامهای شهروندان بازخوردسنجی میشود، گفت: تعداد پیامهای نظافتی در ناحیه ۳ منطقه بالا است که آن هم به دلیل شیبدار بودن محله اختیاریه و عبور و مرور سخت خودروهای حمل زباله و عدم امکان نصب مخزن است.
مسئول سامانه ۱۳۷پلاس منطقه ۳ با تأکید بر سرعت دادن به پیامهای فوریتی بیان کرد: برای اینکه سریعتر به شهروندان خدمات بدهیم پیامهای فوریتی در مواقع بازندگی و طوفان را علاوه بر ثبت در کارتابل نواحی از طریق بیسیم منطقه هم به مدیران و معاونان و شهرداران ناحیه اطلاع میدهیم تا زودتر مورد رسیدگی و رفع خطر قرار گیرد.
انتهای پیام/