آقای نیک نژاد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به اینکه نیاز آموزش و پرورش به کاغذ کتابهای درسی ۴۵ هزار تن است، افزود: به دلیل مشکلاتی نظیر قطعی برق، ما امکان تولید ۴۵ هزار تن تا اسفند سال جاری را نداریم، و اگر آموزش و پرورش بتواند این بازه زمانی را تا خرداد سال آینده تمدید کند، ما تمامی نیاز آموزش و پرورش را پاسخ خواهیم داد.
وی ادامه داد: سال گذشته کارخانههای کاغذ پارس و دیبای شوشتر نیز برای تولید کاغذ اعلام امادگی کردند، اما امسال هیچ شرکتی جز کارخانه چوب و کاغذ مازندران برای تولید کاغذ اعلام آمادگی نکرده است، بنابراین وزارت آموزش و پرورش ناچار به استفاده از کاغذ وارداتی برای کتابهای درسی است.
وی با بیان اینکه تولید ما تا امروز ۲۰ هزار و ۳۰۰ تن بوده است، گفت: تولید ۳۳ هزار تن کاغذ چاپ و تحریر که ما قول داده بودیم محقق خواهد شد.
نیک نژاد با اشاره به بحث اختصاص ارز به واردات کاغذ گفت: سال گذشته یک میلیون و ۴۰۰ هزار دلار در مجموع برای تولید کاغذ از سامانه ارز دریافت کردیم که ۴۶ هزار تن کاغذ تولید شد، اگر این ۴۶ هزار تن کاغذ قرار بود وارد شود، باید ۵۰ میلیون دلار ارز از کشور خارج میشد.