شناسهٔ خبر: 69771266 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

یک مسئول خبر داد:

تولید ۳۱۸ محصول در حوزه امنیت غذایی توسط محققان دانشگاه آزاد اردبیل

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از اجرای سه طرح برای تولید ۳۱۸ محصول در حوزه امنیت غذایی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

صاحب‌خبر -

محمد ضعیفی‌زاده ۲۸ آبان در جمع خبرنگاران، با اشاره به تولید ۳۱۸ محصول در حوزه امنیت غذایی، گفت: در مورد امنیت غذایی سه طرح را در حال اجرا داریم، یکی از این طرح‌ها، طرح پروهیل در مورد عصاره و میکس انواع گیاهان دارویی است.

وی افزود: این محصولات خاصیت درمانی، تغذیه و انرژی‌زا دارند و شرکت سازنده به تولید نهایی رسیده و گردش مالی نسبتاً بالایی دارد و جزو شرکت‌هایی است که هم هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و هم دانشجویان در آنجا مشغول به کار هستند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تصریح کرد: محصول دوم تولید عسل برای بیماری‌های خاص مانند دیابت، آلزایمر و ترک اعتیاد است که فرد فقط با خوردن یک قاشق عسل موارد مورد نیاز خود را تأمین می‌کند.

وی گفت: مورد بعدی که در حوزه امنیت غذایی کار شده و در مرحله اخذ مجوز است، تولید قرص چای با منشأ گیاهی است که در زمینه‌های مهار دیابت، پروستات و غیره مفید است.

ضعیفی‌زاده خاطرنشان کرد: تولید این قرص‌ها اکنون در مرحله اخذ مجوز از سازمان غذا و داروست که در صورت اخذ مجوز تولید نهایی صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام