شناسهٔ خبر: 69767374 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

رفیعی: ایران گام‌های بلندی برای صنعت کم کربن برداشته است

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، گفت: ایران با وجود همه‌ی سختی‌ها، گام‌های بلندی برای صنعت کم کربن برداشته که شایسته تقدیر بین‌المللی است. سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، گفت: ایران با وجود همه‌ی سختی‌ها، گام‌های بلندی برای صنعت کم کربن برداشته که شایسته تقدیر بین‌المللی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا، سمیه رفیعی. رئیس کمیته محیط زیست کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در بیست و نهمین کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد گفت: ایران کشوری است که قدیمی‌ترین پارلمان را در آسیا دارد و در ۱۱۸ سال سابقه‌ی پارلمانی خود قوانین مهمی را در حوزه‌ی حفظ محیط زیست و البته تغییرات اقلیمی گذاشته است و یکی از مهمترین قوانین، اصل پنجاه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است که بسیار جدی به مساله‌ی حفظ محیط‌زیست می‌پردازد و تخریب آن را جرم اعلام می‌کند.

وی اظهار کرد: از طرفی به صورت اختصاصی، موضوع تغییرات اقلیمی در سیاست‌های کلی محیط زیست کشور توسط رهبر معظم انقلاب که به باور من محیط زیستی ترین رهبر دنیاست، ابلاغ شده است. ایشان گسترش اقتصاد سبز را با تاکید بر پیشرفت صنعت کم کربن برای کشور تکلیف کردند و حتی برای آن ضمانت اجرایی هم در نظر گرفتند؛ ضمانت اجرایی به این معنی که حسابرسی سبز را در دستور داریم.

وی افزود: درهمین راستا در برنامه‌ی هفتم پیشرفت کشور که برنامه‌ی عمل سال‌های 2023 تا 2027 است، مشخصا برنامه‌ی سازگاری با تغییرات اقلیمی را مصوب شده است و در آن تکالیفی برای تنوع‌بخشی به سوخت و انرژی و مصرف آن در کشور را مشخص کردیم، مانند گسترش ۳۰ گیگاوات برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی بیان کرد: همه‌ی این کارها را کشور من با وجود همه‌ی سختگیری‌ها از جمله تحریم‌های مستمر انجام داده است. ما به دلیل تحریم‌ها هیچ تسهیلات و کمکی از محل صندوق تغییرات اقلیمی دریافت نکردیم. لذا از این حیث کشور من با وجود همه‌ی این سختی‌ها، گام‌های بلندی برای صنعت کم کربن برداشته که شایسته تقدیر بین‌المللی است.

رفیعی خاطر نشان کرد: ما حاضر هستیم تجربیات خود را به عنوان کشوری که دانش مان متعلق به خود ماست با شما به اشتراک بگذاریم و می‌توانیم با هم کارگروه‌های مشترکی تشکیل دهیم و می‌توانیم با هم این تجربیات را برای داشتن جهانی بهتر به کار ببندیم.

انتهای پیام

برچسب‌ها: