شناسهٔ خبر: 69765066 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

امام جمعه اصفهان:

نماز از منظر دینی در راس عبادات قرار دارد

آیت‌الله «طباطبایی‌نژاد» با اشاره به جایگاه نماز در آیات و روایات، گفت: نماز از منظر دینی در راس عبادات قرار دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، آیت الله «سیدیوسف طباطبایی نژاد» نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان در مراسم تجلیل از فعالان عرصه نماز که در سپاه صاحب الزمان(عج) برگزار شد با اشاره به جایگاه حضرت زهرا (س) در روایات اسلامی، اظهار داشت: حضرت زهرا(س) با همه عظمتی که دارند به امیرمومنان(ع) تاکید می‌کنند که مرا فراموش نکن و به زیارت من بیا و مشخص می شود که عالم برزخ رابطه ای با این دنیا دارد.

 وی اضافه کرد: هم چنین در روایت است که در زمان مرگ همه پرونده های انسان بسته می شود مگر صدقه جاریه، علمی که نفع آن برسد و فرزندی که صالح باشد و برای والدین خود دعا کند.

نماینده ولی فقیه در استان در ادامه سخنان خود ضمن قدردانی از برگزاری مراسم نکوداشت و تجلیل از فعالان عرصه نماز گفت: در رأس تمام اعمالی که انسان باید انجام دهد نماز قرار دارد و هیچ عملی بالاتر از نماز نیست و پس از ایمان به خدا، مهم ترین امری که خداوند از ما می خواهد نماز است.

آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به آیات ابتدایی سوره بقره عنوان کرد: در این آیه خداوند می فرماید متقی فردی است که ایمان به غیب دارد و این غیب شامل خدا، امام زمان(عج) و قیامت است و اولین خصلت مومن ایمان به غیب است.

وی خاطر نشان کرد: قرآن پس از ایمان به غیب، مسأله اقامه نماز را مطرح می‌کند و باید دانست که قرآن کریم یک نظم خاص دارد و یکی از نظم‌های خاص قرآن این است که اگر دو دستور را پشت سر یکدیگر ذکر کند، دستور اول مهم تر است و در مسئله عبادت، پس از ایمان به غیب، امر نماز را مهم تر می داند.

وی افزود: در رأس عبادات فردی، نماز قرار دارد و در رأس عبادات اجتماعی نیز زکات است و در هر آیه ای که نماز و زکات بیان شده ابتدا اقامه نماز و سپس ادای زکات آورده شده است و در اصل اطاعت نیز ابتدا اطاعت از خدا و سپس اطاعت و احسان به والدین قرار دارد.

وی تاکید کرد: بیشتر افرادی که در راه خلاف قرار می گیرند، اول امری که از آنها درباره علت خلاف سوال می شود این است که اهل نماز نبوده اند و واقع مسئله این است که "إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ".

انتهای پیام/